Siirry sisältöön

Juhannuksen jälkeen Puistokonsertit tarjoilee niin rockia kuin itämaista tanssiakin

Julkaistu 22.6.2017 14.36

Juhannuksen jälkeen Puistokonsertit jatkuu tasaisella sykkeellä. Heti juhannuksen jälkeisellä viikolla konserttisarja esittelee monipuolisuuttaan, kun ohjelmistossa on muun muassa rockbändejä, orkestereita, tanssiryhmä ja jazzyhtye. Puistokonserttisarja jatkuu läpi kesän tarjoten lähes joka päivä ilmaisia konsertteja ympäri kaupunkia.

 

Puistokonserttisarja jatkaa juhannuksen jälkeen hyvin alkanutta konserttikesää. Konsertteja ja esityksiä on moneen makuun ja lähes joka päivä. Juhannuksen jälkeisenä tiistaina Puistokonserttien bändi-illassa esiintyy kaksi rockin vahvaa tekijää, kun lavalle astelevat elektro-rockia soittava Rain Diary ja grungeen tukevasti nojaava Riot Club. Tanssin ystävien taas kannattaa suunnata jo aiemmin päivällä Kaukaharjukeskukseen, jossa yleisöä viihdyttää salonkitanssiryhmä Taipuisat. Tyylilajien kirjo laajenee, mitä pidemmälle viikko etenee. Lauantaina voi esimerkiksi kuunnella venäjänkielistä folkkia Hatanpään arboretumissa Mikrokosmoksen esittämänä tai Hot Stuffin esittämää jazzia Näsinpuiston laululavalla.

Moni konserttisarjan esiintyjistä nousee Keskustorin kupeessa sijaitsevalle Laikunlavalle, mutta esiintymisareenoja löytyy ympäri kaupunkia. Tallipihalla ja Haiharan taidekeskuksessa puistokonserttisarja vierailee keskiviikkoisin, Amurin työläismuseokorttelissa taas sunnuntaisin. Ei myöskään kannata unohtaa palvelukeskuksien konsertteja. Puistokonserttikesän koko ohjelma ja kaikki keikkapaikat löytyvät konserttisarjan nettisivuilta.

Ulkoinen linkkiKatso koko kesän ohjelma ja lisätietoa esiintyjistä Puistokonserttien verkkosivulta


Lisätietoja

Kehittämispäällikkö
Jaakko Laurila
sähköposti [email protected]


Teksti Camilla Jääskeläinen