Siirry sisältöön

Turvallisempi Tampere – vastaa turvallisuuskyselyyn 20.6. mennessä

Julkaistu 13.6.2017 14.29

Koetko olosi turvalliseksi kävellessäsi asuinalueellasi iltaisin? Mitkä asiat huolestuttavat kotikulmillasi? Oletko kohdannut rikoksen tai tapaturman asuinalueellasi? Vastaa Tampereen turvallisuuskyselyyn ja auta parantamaan turvallisuutta. Kyselyn vastausaikaa on jatkettu, joten vielä ehdit vastata tiistaihin 20.6.2017 saakka.

Turvallisuus koskettaa jokaista kaupungin asukasta. On tärkeää, että Tampereella on turvallista asua nyt ja myös tulevaisuudessa. Kattavan kuvan muodostamiseksi kaupungin turvallisuustilanteesta on kerätään tietoa alueen asukkailta ja muilta aluetta käyttäviltä ja siellä liikkuvilta henkilöiltä. Tämän kyselytutkimuksen tarkoituksena on tuoda arvokasta lisätietoa viranomaisten käyttöön Tampereella tehtävän turvallisuustyön pohjaksi. Kyselyn tuloksista on myös apua tilastollisen perustiedon kohdentamisessa esimerkiksi asuinalueittain.

Haluamme tietää kokemuksistasi, jotta voimme parantaa Tampereen ja asuinalueesi turvallisuutta. Annathan meille arvokasta tietoa vastaamalla kyselyyn. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa n. 10−15 minuuttia.

Tampereen kaupunki toteuttaa turvallisuuskyselyn yhteistyössä rikoksentorjuntaneuvoston kanssa. Yksittäisen vastaajan vastaukset ilmene kyselyn tuloksista. Tutkimuksen päätyttyä tutkimusaineisto arkistoidaan ilman tunnisteita Yhteiskuntatieteelliseen tietoarkistoon myöhempää tutkimuskäyttöä varten.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki
Riskienhallinta- ja turvallisuuspäällikkö
Jouni Perttula
Puhelin 040 196 6512

Rikoksentorjuntaneuvoston sihteeristö
Erikoissuunnittelija
Markus Alanko
Puhelin 0295 150 400

Suunnittelija
Sonja Tanttari
Puhelin 050 317 2628