Siirry sisältöön

Tarinateatteria Ruotsista ja Italiasta Svenska samskolanilla

Julkaistu 5.6.2017 11.38

Kirjailija ja teatteritaiteilija Marinella Rolfart ja teatteritaiteilija Pino Costalunga esiintyvät Tampereen Svenska Samskolanilla tiistaina 6.6.2017 klo 10–11. Tarinateatteriesityksen yleisönä on 30 esikoululaista. Esityksen kieli on ruotsi.

 


Marinella Rolfart työskentelee parhaillaan Haiharan taidekeskuksen taiteilijaresidenssissä ja keskittyy biologisen isänsä, Suomessakin asuneen sirkustaiteilijan vaiheisiin fiktiivisen tarinan muodossa. Rolfart on ollut Haiharan residenssissä aikaisemmin tammikuussa 2016, jolloin hän keräsi aineistoa kirjaansa varten. Rolfart asuu Norrköpingissä, Ruotsissa.

Pino Costalunga syntyi Vicenzassa vuonna 1956. Hän on Vicenzassa sijaitsevat Glossa Teatron ja Veronassa sijaitsevan Teatteri Aidan taiteellinen johtaja. Hän tekee paljon lastenteatteria ja lukemiseen liittyviä projekteja lapsille. Costalungan esityksiä on nähty 20:ssä maassa ympäri maailmaa, kuten Italiassa, Ranskassa, Ruotsissa, Syyriassa ja Meksikossa.

Marinella Rolfart ja Pino Costalunga ovat aikaisemmin tehneet yhdessä muun muassa palkitun esityksen “Pippi Calzelunghe".

Lue lisää Marinella Rolfartista ja hänen teatterityöstään osoitteessa Ulkoinen linkkiwww.papanella.se

Svenska samskolan i Tammerfors

Koulukatu 14

33200 Tampere


Lisätietoja

Kulttuuriohjaaja
Katri Mononen
sähköposti [email protected]

Kaupunkikulttuuriyksikkö


Teksti Katri Mononen