Siirry sisältöön

Tule mukaan kaikenikäisten Kesäolkkariin

Julkaistu 1.6.2017 13.20

Perheiden talon ja Tammelan lähitorin yhteinen uusi Kesäolkkari tarjoaa ajanvietettä ja tekemistä kaikenikäisille tamperelaisille. Kaupunkilaisten yhteisenä olohuoneena toimiva Kesäolkkari on avoinna arkipäivisin läpi kesän. Kesäolkkari avaa ovensa Tammelakeskuksen ja Perheiden talon kulmahuoneessa tiistaina 6.6.2017 klo 10. Tervetuloa mukaan!

Valokuva: Perhonen kukan lehdellä.
 

Kesäolkkariin ovat tervetulleita kaikenikäiset tamperelaiset viettämään aikaa, juttelemaan tuttujen kanssa, lukemaan, leikkimään tai pelaamaan. Paikalle voi tulla yksin tai yhdessä perheen tai kaverin kanssa. Tarjolla on kahvia, teetä ja seurustelua muiden kesäolkkarilaisten kanssa. Tiistaisin ja torstaisin tarjolla on päivän puuro noin klo 11.30.

Avajaisviikolla (viikko 23) Kesäolkkari on avoinna tiistaista perjantaihin klo 10–14. Sen jälkeen Kesäolkkari on avoinna joka viikko maanantaista perjantaihin klo 10–14 läpi kesän 11.8.2017 saakka. Toiminta on maksutonta (vapaaehtoinen kahvi- ja teekassa).

Kesäolkkari toimii Tammelakeskuksen ja Perheiden talon kulmahuoneessa, os. Itsenäisyydenkatu 21 (sisäänkäynti Itsenäisyydenkadun puolelta).

Ohjelmaa ideoidaan kesän mittaan yhdessä kävijöiden kanssa. Kesäkuussa Kulttuuriosuuskunta Uulu järjestää neljä sävellyspajaa. Viereisessä Tammelakeskuksen salissa järjestetään kerran kuussa päivätanssit, joihin voi poiketa myös Kesäolkkarin puolelta.

Toiminnan järjestää Tampereen kaupungin Perheiden talo ja Tammelan Lähitori. Yhteistyössä ovat mukana Kotipesä-hanke ja Cafe Tammelakeskus.


Lisätietoja

Kirsi Koponen
puhelin 040 639 7885
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen