Siirry sisältöön

Valmistaudu kesään: huolehdi reseptit ja rokotukset kuntoon ajoissa

Julkaistu 24.5.2017 13.19

Nyt on hyvä hetki tarkistaa, että reseptit on uusittu kesäksi, lomamatkalla tarvittavat rokotukset kunnossa ja lääkärintodistukset hankittu ennen kuin terveysasemien kesäsulut alkavat heinäkuussa. Helpoiten reseptit saa uusittu omakanta.fi-palvelun kautta.

Valokuva: Lääkärin vastaanotolla.
 

Koko kesän tamperelaisia palvelee neljä kaupungin terveysasemaa: Hatanpää, Hervanta, Tammelakeskus ja Tipotie. Myös Oriveden terveysasema on auki kesän ajan.

Sen sijaan Atalan, Kaukajärven, Kämmenniemen, Lielahden, Linnainmaan ja Tesoman terveysasemat sulkevat ovensa heinäkuun alussa viideksi viikoksi. Kaikki terveysasemat ovat avoinna normaalisti jälleen maanantaina 7.8.2017. Kesäsulun aikana Atalan terveysasema muuttaa Linnainmaan terveysasemalle osoitteeseen Kirviälänkatu 2.

Ostopalvelulääkäriasemista Omapihlaja Kehräsaari on kiinni 26.6.–23.7. ja Omapihlaja Hervanta 3.7.–6.8.

Asemien ollessa suljettuina potilaat ohjataan hoitoon kaupungin avoinna oleville terveysasemille. Aika varataan terveyspalvelujen neuvontanumerosta 03 10023, joka palvelee joka päivä kello 7–22.

Kesäsulkujen aikana 3.7. - 6.8. hoidetaan vain kiireellistä hoitoa tarvitsevia potilaita.

Terveysasemilla työskentelevien sairaanhoitajien vastaanotoille voi kesäsulkujen aikanakin varata ajan etukäteen. Sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeen sekä hoitaa lieviä sairauksia ja vammoja. Hän voi myös kirjoittaa lyhyitä sairauslomia ja antaa hoito-ohjeita.

Normaaleja vastaanottoaikoja annetaan heinäkuun puolesta välistä alkaen.

Kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen poikkeavat kesäaukioloajat ja -sulut on koottu verkkosivulle osoitteeseen www.tampere.fi/sotenkesa.


Lisätietoja

Ylilääkäri
Kati Myllymäki
puhelin 040 801 6905
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala

Kuvat Opa Latvala