Siirry sisältöön

Puistokonserttien ohjelma ja uusi verkkosivusto on julkaistu

Julkaistu 16.5.2017 15.31

Koko kesän kestävä puistokonserttisarja valtaa jälleen Tampereen puistot ja pihapiirit erilaisilla musiikki- ja tanssiesityksillä. Paikalliset esiintyjäryhmät tarjoilevat rockia, kantria, kuorolaulua ja paljon muuta musiikkia toukokuun lopusta pitkälle elokuuhun ympäri kaupunkia. Puistokonserttien ohjelma on nyt julkaistu uudistuneella verkkosivustolla, jossa yleisö voi tutustua yli 150 paikalliseen esiintyjäryhmään ja luoda itselleen kustomoidun keikkakalenterin kesäksi.

 

Puistokonsertteihin haki mukaan 215 esiintyjäryhmää. Hakijamäärä on ollut suuri jo useamman vuoden. Vaikka konserttipäiviä lisättiin tänä vuonna mm. Laikunlavalla ja Tallipihalla, ei kaikkia hakijoita voitu valita mukaan. Laikunlavan ja Tallipihan lisäksi konsertteja järjestetään viikoittain myös Hatanpään arboretumissa, Amurin työläismuseokorttelissa sekä Haiharan taidekeskuksessa. Palvelukeskusten pihoilla konsertit soivat erityisesti kesän alussa. Kaupunginosissa ja muissa keskustan puistoissa musiikki soi satunnaisina päivinä ympäri kesän.

Tampereen puistokonserttisarja on maan laajin paikallista musiikkiosaamista esiin tuova ulkoilmakonserttikokonaisuus. Konserttisarjan järjestää Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut yhteistyössä konserttipaikkojen ja esiintyjäryhmien kanssa.


Lisätietoja

Kehittämispäällikkö
Jaakko Laurila
sähköposti [email protected]


Teksti Jaakko Laurila