Siirry sisältöön

Eteläpuiston Kesäranta uudistuu - avajaiset äitienpäivänä

Julkaistu 11.5.2017 14.20

Eteläpuiston pop-up-puistoon, Kesärantaan, on tulossa uutta tekemistä ja uusia palveluja nykyisten lisäksi. Kesärannassa voi nyt kokeilla esimerkiksi suppilautailua sekä ostaa pop-up-ruokaa. Kesäkauden avajaisia vietetään äitienpäivänä 14.5.2017 kello 10–17. Avajaisissa on luvassa mukavaa ohjelmaa: kävijöitä viihdyttävät Flanelli-yhtye ja selloyhtye Sellofaani.

Piirroskartta Kesärannasta
 

Kesäkuun aikana Kesärantaan rakennetaan vielä tekonurminen kaukalofutiskenttä. Viime kesänä avatussa pop-up-puistossa kaupunkilaiset voivat viettää kesäpäivää pelaillen, grillaten ja oleillen. Kesärannasta löytyy edelleen laituri, grillipaikka, rantalentopallokenttä, footpoolkenttä ja konttikahvila Tönö, josta voi lainata pihapelejä. Kesärannasta voi tänä kesänä vuokrata myös suppilautoja, joilla voi taiteilla Pyhäjärven aalloilla. Kesärantaan tulee myös käsienpesupiste. Skeittiramppi sijaitsee Ratinan sillan alla.

Kesärannan uudistuksen toteuttaa Tampereen kaupungin kaupunkiympäristön palvelualue yhteistyössä Viiden tähden keskusta -hankkeen ja Visit Tampereen kanssa.

Kesäranta on suunniteltu väliaikaiseksi rantapuistoksi, jonka elinkaaren on suunniteltu olevan noin viisi vuotta riippuen Eteläpuiston alueen jatkosuunnittelusta.


Lisätietoja

Erikoissuunnittelija
Anna Levonmaa
puhelin 040 139 9288


Teksti Tarja Nikupaavo-Oksanen