Siirry sisältöön

Aikuisia tarvitaan koulujen päättäjäispäivän iltana

Julkaistu 3.5.2017 9.20

Joukko vapaaehtoisia aikuisia ja nuorisotyöntekijöitä jalkautuu koulujen päättäjäispäivän iltana 3.6.2017 juttelemaan koulun päättymistä juhlivien nuorten kanssa ja auttamaan apua tarvitsevia. Kutsumme myös Sinut mukaan jalkautumaan kanssamme, ilmoittaudu mukaan!

Rosendahlin ranta täynnä juhlijoita
 

Koulut päättyvät lauantaina 3.6.2017. Nuoret kokoontuvat perinteisesti Rosendahlin rantaan, monet päihtyneenä. Viime keväänä kaupungin nuorisotyöntekijät ja Huolella-verkoston vapaaehtoiset ohjasivat kotiin, ensiapuun tai selviämisasemalle kymmeniä nuoria. Isossa väkijoukossa kasvaa riski tapaturmiin ja erilaisiin hyväksikäyttö- tai väkivaltatilanteisiin.

Ilmoittaudu mukaan jalkautumaan keskiviikkoon 31.5. mennessä sähköpostitse [email protected] Aloitamme lauantaina 3.6. Monitoimitalo 13:ssa (Satakunnankatu 13) klo 18 lyhyellä infotilaisuudella.

Huolella-verkosto on osa Tampereen kaupungin erityisnuorisotyötä, joka laajan yhteistyöverkoston avulla pyrkii ehkäisemään ja vähentämään nuorten päihteidenkäyttöä. Hankkeessa on mukana Tampereen kaupungin eri yksiköitä, kuten nuorisopalvelut, sosiaalipäivystys, etsivä työ ja Perhepiste Nopea sekä vanhempainyhdistyksiä, poliisi, nuorisokahvila Uniikki, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, MLL Tampereen osasto ry ja YAD ry.

Koulujen päättymispäivän iltana nuorisopalvelut järjestää lisäksi Tullikamarin Pakkahuoneella nuorille suunnatun maksuttoman ja päihteettömän #TurnOnSummer2017-tapahtuman.


Lisätietoja

Päivi Niskanen
puhelin 050 528 7368
sähköposti [email protected]


Teksti Kati Ruotsalainen

Kuvat Lilla Haapakoski