Siirry sisältöön

Taatalassa kunnostetaan Punaladonpuiston leikkipaikka

Julkaistu 6.3.2017 9.24

Taatalassa kunnostetaan Punaladonpuisto tänä vuonna. Puiston leikkipaikka ja kalusteet uusitaan, ja puistoon istutetaan uusia puita ja pensaita. Leikkipaikka ja puistokäytävät valaistaan. Kunnostussuunnitelma on nähtävänä ja kommentoitavana 6.-19.3.2017.

Suunnitelmaluonnos löytyy paikan päältä puistosta, palvelupiste Frenckellistä (Frenckellinaukio 2 B) sekä verkosta sivulta www.tampere.fi/asuminen-ja-ymparisto/ymparisto-ja-luonto.

Taatalanpuisto sijaitsee Taatalassa Punaladontien ja Punaladonkujan sekä Viljapellontien välisellä alueella. Punaladontien ja Punaladonkujan välinen alue muutetaan asemakaavan mukaisesti puistoalueeksi, jossa on kevyen liikenteen yhteys Punaladontien ja Punaladonkujan välillä.

Leikkipaikalle tulee nykyisten jousikeinujen ja keinun lisäksi uusi jousikeinu ja keinu sekä monitoimiväline, jossa on kaksi liukumäkeä. Lisäksi uusitaan penkit ja roska-astiat. Aiemmin valaisematon leikkipaikka sekä puistokäytävät saavat remontissa valaistuksen. Leikkipaikalle tulee pöytä penkkeineen eväiden syöntiä varten.

Puiston nykyiset puut ja pensaat säilytetään pääosin, ja kasvillisuutta täydennetään uusilla pensailla ja puilla.

Kun Punaladonpuisto valmistuu, lähistöllä sijaitseva Kaonpäänpuiston leikkipaikka poistetaan leikkipaikkaohjelman mukaisesti.


Lisätietoja

Vanhempi erikoissuunnittelija
Marjaana Tuoriniemi
puhelin +358408062895


Teksti Tarja Nikupaavo-Oksanen