Siirry sisältöön

Pikku Kakkosen juhlanäyttely kutsuu Rullaan leikkimään

Julkaistu 3.3.2017 13.18

Lastenkulttuurikeskus Rullaan pystytetään Pikku Kakkosen 40-vuotisjuhlan kunniaksi elämyksellinen valokuvanäyttely 11.-31.3.2017. Näyttely on toteutettu pienten lasten mittasuhteiden mukaan ja teokset kutsuvat aikuisetkin laskeutumaan lapsen tasolle ja ihmettelemään asioita yhdessä. Näyttelyn voi kulkea läpi useamman eri pelin muodossa tai nauttia kokonaisuudesta vain katsellen.

 

Näyttelyn pelipolun varrella on lattiapelejä sekä tasapainoilua, jotka vaativat tarkkuutta ja nokkeluutta. Näyttelyssä voi hypätä myös television sisään ja ottaa itsestään valokuvia Pikku Kakkosen juontajana tai leikkiä televisio-ohjelman tekemistä.

Avajaisia vietetään 11.3. klo 11.30-14.00. Avajaisissa Siina ja Susanna laululeikittävät tukiviittomin, ja paikalle saapuvat myös poliisivoimat eli Maltti ja Valtti. Tarkempi aikataulu löytyy Rullan sivuilta.

Pikku Kakkosen 40-vuotisjuhlan kunniaksi rakennettava elämyksellinen valokuvanäyttely kulkee Suuren lukuseikkailun mukana ympäri Suomea. Viiden vuosikymmenen nostalgiset valokuvat nähdään Tampereella, Sipoossa, Vaasassa, Helsingissä, Turussa, Eurassa, Kemissä ja Kuopiossa. Jokaisella paikkakunnalla näyttely on esillä kolmen viikon ajan.

Suuri lukuseikkailu on Suomi 100-juhlavuoden hanke, jota koordinoivat Lastenkirjainstituutti ja Lukukeskus. www.suurilukuseikkailu.fi/

Lisätietoa Pikku Kakkosen juhlanäyttelystä

Elli Murtonen, AD, Pikku Kakkonen 40 juhlavuoden koordinaattori, Yle Lapset ja nuoret
[email protected]

Lisätietoa Rullasta

Marianna Lehtinen, Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut
040 801 6868, [email protected]

Vapaa pääsy!
Avoinna poikkeuksellisesti Pikku Kakkosen näyttelyn ajan
ti-pe 9-14, la-su 11-16
Ei ryhmiä