Siirry sisältöön

Super Bowl -voittaja ja 11 muuta NFL-tähteä vierailulla Tampereella 25.2.

Julkaistu 23.2.2017 15.13

Kaksitoista Yhdysvalloissa toimivan amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliiga NFL:n pelaajaa saapuu vierailulle Tampereelle lauantaina 25.2.2017. Vierailevista pelaajista Barkevious Mingo, edustaa New England Patriots -joukkuetta, joka voitti tänä vuonna Super Bowlin. NFL-tähtien Suomen matkan on järjestänyt American Football Without Barriers -järjestö (AFWB), joka lähettää pelaajia vuosittain valitsemaansa kohdemaahan markkinoimaan amerikkalaista jalkapalloa ja keräämään rahaa hyväntekeväisyyteen.

Tampereen vierailun aikana pelaajien ohjelmaan kuuluu harjoituksia Suomen maajoukkueiden kanssa, fanitapaamisia sekä avoimet harjoitukset, joissa yleisö pääsee kokeilemaan amerikkalaista jalkapalloa. Harjoitukset ja fanitapaamiset järjestetään Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa klo 9 alkaen. AFWB-delegaatio saapuu paikalle klo 11.30.

Yleisöllä on koko päivän ajan vapaa pääsy messu- ja urheilukeskuksen A-katsomoon seuraamaan NFL-pelaajien ohjaamia Suomen maajoukkueiden harjoituksia. Harjoitusten välillä pidetään klo 14 ja 17.30 tauot, jolloin yleisöllä on tilaisuus keskustella pelaajien kanssa, ottaa yhteiskuvia ja pyytää nimikirjoituksia.

Kaikille avoimet harjoitukset järjestetään klo 12 - 14, ja niihin voivat osallistua kaikki 15 vuotta täyttäneet pojat ja miehet. Avoimissa harjoituksissa ei käytetä amerikkalaisen jalkapallon varusteita, vaan harjoitellaan liikkumista ja pallon käsittelyä ilman kontaktia. Harjoituksiin voi ilmoittautua etukäteen paikallisen amerikkalaisen jalkapallon seuran Tampere Saintsin kotisivuilla.

Lisätietoja

Tampere Saints
Marko Husu
puhelin 044 709 1110
[email protected]

Visit Tampere
Saara Saarteinen
puhelin 040 801 6222
[email protected]