Siirry sisältöön

Infotilaisuus kaupungin hyvinvointipalveluiden hankinnoista 21.2.

Julkaistu 9.2.2017 13.56

Tampereen kaupungin hyvinvointipalveluiden hankinnasta järjestetään hankintailta tiistaina 21. helmikuuta 2017 klo 17 - 19 kaupunginvaltuuston istuntosalissa (Aleksis Kiven katu 14 C, 5. krs).

Valokuva: Kotihoito mahdollistaa ikääntyvän asumisen omassa kodissaan.
 

Kaupunki tähtää hankinnoissaan lisäämään vuoropuhelua sekä kuntalaisten että palveluntuottajien kanssa. Hankintailtaan ovat tervetulleita palvelutuotannosta kiinnostuneet yritysten ja kolmannen sektorin edustajat sekä kaikki muut asiasta kiinnostuneet.

Tilaisuuden aiheena ovat vuoden 2017 aikana toteutettavat ja käynnistettävät kilpailutukset. Vuonna 2017 kilpailutettavia hankintoja ovat psykososiaalisen tuen asumispalvelut, vammaispalvelut, ikäihmisten asumispalvelut, sairaala- ja kuntoutuspalveluiden sekä avo- ja asumispalveluiden hoitotarvikehankinnat sekä koululaisten aamu- ja iltapäiväkerhotoiminta. Lisäksi hankintapäällikkö Tanja Welin kertoo vuoden alussa voimaan tulleesta uudesta hankintalaista ja sen aiheuttamista muutoksista.

Esittelyjen jälkeen osanottajilla on tilaisuus esittää kysymyksiä keskustella kaupungin hankinnoista vastaavien kanssa. Kahvitarjoilu alkaa klo 16.30.

Esitykset julkaistaan myös Tampereen kaupungin verkkosivuilla tilaisuuden jälkeen.

Tilaisuuteen ilmoittaudutaan ennakkoon alla olevan lomakkeen kautta torstaihin 16.2. mennessä.


Lisätietoja

Suunnittelija (keskusta)
Eija Uurtamo
puhelin 040 540 3346
sähköposti [email protected]


Teksti Elise Kraatila