Siirry sisältöön

Parisuhdeillat alkavat Perheiden talossa

Julkaistu 2.2.2017 13.31

Perheiden talossa järjestetään keväällä neljä eri teemaan keskittyvää parisuhdeiltaa. Iltoihin voi tulla yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

Valokuva: Kaksi joutsenta.
 

Parisuhdeiltojen tarkoituksena on kutsua ihmisiä pysähtymään parisuhteensa äärelle arkisen kiireen keskellä. Illat järjestetään klo 17.30 - 19 Perheiden talossa Tammelassa kerran kuussa.

Perheiden talo sijaitsee Tammelakeskuksessa osana Tammelan lähitoria, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 21 B,1 krs (käynti sisäpihan kautta). Tervetuloa mukaan kuuntelemaan yksin tai yhdessä!

Ensimmäinen parisuhdeilta on tiistaina 14.2. teemalla "Pari asiaa parisuhteesta". Alustajana tilaisuudessa toimii seksuaali- ja parineuvoja Anne Karhola (Kataja ry).

Tiistaina 14.3. illan aiheena on "Mies, isä, puoliso - miehen näkökulma parisuhteeseen", alustajana erotyövastaava ja isätyöntekijä Kari Vilkko (Miessakit ry).

Huhtikuun illassa tiistaina 11.4. puhutaan suhdetarpeista. Tilaisuudessa ovat mukana projektikoordinaattori Tanja Kallio Tukiparihankkeesta ja työnohjaaja Sami Kallio (Parempi avioliitto ry).

Toukokuun tilaisuudessa tiistaina 9.5. aiheena on parisuhde uusperheessä. Tilaisuudessa alustavat ohjaaja Kirsi Työppönen, psykologi Sari Lahtinen ja palveluohjaaja, psykoterapeutti Marianne Katajisto (Tampereen kaupunki).

Perheiden talon palvelut on tarkoitettu kaikille tamperelaisille lapsiperheille, ja toiminta on perheille maksutonta. Toiminnasta vastaa Tampereen kaupunki, mutta osan palveluista tuottavat yhdistykset ja muut tahot.

Lisätietoja: Marianne Katajisto, puh. 040 806 4046


Lisätietoja

Palveluohjaaja
Marianne Katajisto
puhelin 040 806 4046
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen