Hae
Valikko
a a

Tampereen kaupungilla avoinna 600 kesätyöpaikkaa

Julkaistu 2.2.2017 13.28

Kaupungin kesätyöpaikkojen haku alkaa maanantaina 6. helmikuuta 2017. Haettavana on 600 kesätyöpaikkaa, ja tarjolla on monipuolisia tehtäviä kaupungin eri toimialueilta. Hakuaika päättyy kuun lopussa, 27.2. kello 15.

Kesätyöntekijä Vapriikissa
 

Kesätyöpaikkoja on tarjolla eniten kaupungin hyvinvoinnin palvelualueella ja liikelaitoksissa. Haussa on erilaisia kesä- ja kausityöpaikkoja, harjoittelupaikkoja opiskelijoille sekä vuosilomasijaisuuksia alan opiskelijoille ja ammattilaisille. Kesätyöntekijöitä palkataan muun muassa erilaisiin kunnossapitotehtäviin, ulkoaluetyöntekijöiksi, työnjohtoharjoittelijoiksi, hoitoalan tehtäviin sekä avustajiksi päiväkoteihin ja kesäkerhoihin.

Osaan tehtävistä ei vaadita aiempaa kokemusta tai koulutusta. Alle 18-vuotiaille nuorille kaupunki tarjoaa 150 kahden viikon harjoittelupaikkaa, jotka arvotaan hakijoiden kesken.

Tehtäväkuvaukset ja hakulomakkeet kesätyöpaikoista löytyvät haun alkaessa Tampereen kaupungin kesätyö -sivulta, jossa kerrotaan myös ajantasaista tietoa haun etenemisestä. Työntekijävalinnat pyritään tekemään maalis-huhtikuun aikana, ja valituille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Lisätietoja kesätyön hakemisesta antaa Tampereen kaupungin rekrytoinnin palvelupiste TampereRekry, rekrytointi(at)tampere.fi.

TampereRekryn tiloissa on itsepalvelupisteitä, joissa hakija voi jättää sähköisen hakemuksen. Hakemuksen täyttöön saa tarvittaessa opastusta. TampereRekry palvelee Tietotalossa, osoitteessa Naulakatu 2.

Kuva: Vastuullinen kesäduuni 2017 -logo

Lisätietoja

Henkilöstöjohtaja
Niina Pietikäinen
puhelin 040 707 9147
sähköposti if.erepmat@neniakiteiP.aniiN


Teksti Raija Lindell


Jaa: