Siirry sisältöön

Lähde liikuntaluotsin kanssa kävelylle – saat liukuesteet omaksi

Julkaistu 4.1.2017 11.06

Tampereen kaupungin vapaaehtoiset liikuntaluotsit jakavat alkuvuoden ajan ilmaiseksi kenkiin kiinnitettäviä liukuesteitä kävelyryhmien ja Vapriikin kulttuurikuntoiluraitin osallistujille. Liukuesteet saa myös varaamalla luotsin kävelyseuraksi luotsivarauksen kautta.

Liukuesteitä on nyt jaossa 220 paria. Liukuesteillä on ollut menekkiä, sillä viime syksynä luotsit jakoivat niitä 400 paria erilaisissa tapahtumissa. Liukuesteet on hankittu ikäihmisten virkistysrahaston varoilla yhdessä Liikkuva Tampere -hankkeen kanssa osana Liikkumisen unelmavuosi 2017 -kampanjaa ja Suomi 100 -juhlavuotta. Liukuesteillä kaupunki haluaa tukea turvallista liikkumista yhdessä luotsien kanssa talvellakin.

Luotsien vetämiin maksuttomiin kävelyryhmiin voi tulla kuka tahansa täysi-ikäinen eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista. Maanantaisin kävellään porukalla Lielahdessa. Kokoontuminen on klo 10.30 Lielahden palvelukeskuksen aulassa (Teivaankatu 1). Tiistaisin sauvakävellään Kaupissa. Lenkille lähdetään klo 10 vanhan huoltorakennuksen edestä (Kuntokatu 5). Tiistaisin myös Hämeenpuistossa lenkkeillään. Hämeenpuiston kävelyryhmän kokoontuminen on klo 10 Vapaudenpatsaan luona.

Vapriikin kulttuurikuntoiluraitti yhdistää historiallisen teollisuusmiljöön ja museonäyttelyiden parhaat palat reippaaseen kuntoiluun suojassa liukkailta sisätiloissa. Varaamalla kaveriksi kulttuuri- tai liikuntaluotsin tai osallistumalla yhteiskävelylle keskiviikkona 22.2.2017 klo 13 raitille pääsee maksutta.

Kulttuuri- ja liikuntaluotsit ovat Tampereen kaupungin kouluttamia vapaaehtoisia, jotka lähtevät täysi-ikäisten henkilöiden seuraksi esimerkiksi kävelylenkille tai vaikka kuntosalille. Luotsin saa kaveriksi saa ottamalla yhteyttä luotsivarukseen sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 040 806 3910 (ma ja to klo 10–12).


Lisätietoja

Suunnittelija
Susanna Lundström
puhelin +358403558745
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala