Siirry sisältöön

Ilmoittautuminen kevään vauvauintiryhmiin, uimakouluihin sekä ohjattujen liikuntaryhmien vapautuneisiin paikkoihin alkaa 2.1. klo 9

Julkaistu 28.12.2016 10.00

Tampereen kaupungin liikuntapalvelujen järjestämiin vauvauinteihin, ensimmäiseen uimakoulujaksoon, työikäisten vesijumpparyhmiin, kuntosalin starttikurssille sekä ohjatun liikunnan vapaille paikoille haetaan maanantaina 2.1.2017 klo 9.00 alkaen.

sukeltava vauva
 

Kaikki haettavana olevat ryhmät ovat näkyvissä jo etukäteen HelleWi-ilmoittautumisjärjestelmässä, mutta varsinainen hakulinkki aukeaa hakuajan alettua. Mikäli et pysty ilmoittautumaan sähköisesti, voit soittaa 2.1. klo 9.00 - 12.00 numeroihin: 050 364 8627, 050 345 1071, 050 364 8622 tai 040 188 1589.

Ryhmiä pienille vauvoille ja hiukan isommille lapsille

Haettavana on ryhmiä vauvoille, tenaville ja naperoille sekä yli 6-vuotiaille lapsille. Vauva- ja perheuinnit ovat vauvan ja hänen vanhempiensa yhteistä leikkiä lämmitetyssä (+32 C) vedessä. Vanhempia ohjaamassa ja tukemassa ovat koulutetut vauvauintiohjaajat. Mikäli perheeseen kuuluu useampia lapsia, perheuinti on mukava koko perheen uintituokio. Perheuintiin voi osallistua pienen vauvan ja vanhempien lisäksi alle 6-vuotias sisarus.

Aroille tai uimataidottomille 6 vuotta täyttäneille lapsille on tarjolla varhaistaitoryhmiä, hiukan edistyneemmille löytyy alkeis-, jatko-, harrastus- ja taitoryhmiä.

Uimakouluilmoittautumisessa on tärkeää, että uimakoulu vastaa lapsen uimataitoja. Suosittelemme, että lapsen kanssa käydään ensin testaamassa taidot ja vasta sitten valitaan kurssi. Kurssivarauksia ei kannata tehdä useampaa peräkkäin, vaan antaa lapsen taidoille aikaa kehittyä uintikurssin jälkeen. Paras tapa tähän on käydä itsenäisesti uimassa uimakoulun ohessa.

Ohjatun liikunnan vapautuneisiin ryhmiin ilmoittaudutaan myös 2.1. klo 9.00

Tammikuun haussa on tarjolla pääsääntöisesti ryhmiä, joihin on vapautunut paikkoja kuluneen syksyn aikana. Haussa on paikkoja työikäisten vesiliikuntaryhmiin, kuntosalin starttikursseille sekä 60+, 75+ -liikuntaryhmiin sekä erityisliikuntaryhmiin.

Työikäisten vesijumppia järjestetään Hervannan ja Tesoman uimahalleissa, sekä Tampereen uintikeskuksessa. Uusina ryhminä aloittavat kuntosalin starttikurssit, joita järjestetään Nääshallissa ja Tampereen uintikeskuksessa. Starttikurssiin sisältyy 7 ohjattua kertaa ja se soveltuu kuntosaliharjoittelua aloittaville.

Kaikkia ryhmiä voi selata etukäteen HelleWi -ilmoittautumisjärjestelmässä. Hakuajan alettua pääset ilmoittautumaan, ryhmien paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kuva: Liikuntaryhmä venyttelee

Lisätietoja

Johtava liikunnanohjaaja
Tommi Liimatta
puhelin 040 801 6587
sähköposti [email protected]

Johtava liikunnanohjaaja
Anne Lahtinen
puhelin +358505545874
sähköposti [email protected]


Teksti Satu Arvonen