Siirry sisältöön

Ehdota vuoden 2016 kulttuuritekoa

Julkaistu 7.12.2016 17.26

Tampereen kaupunki myöntää vuosittain Tampereen kulttuuriteko -palkinnon. Tänä vuonna halutaan palkita erityisesti sellaisia kulttuurin tekijöitä, jotka rohkaisevat kuntalaisia olemaan aktiivisia ja liikkumaan. Kulttuuriteko voi olla esimerkiksi tuote, palvelu, taideteos, tapahtuma, esitys, organisaatio, yhdistys, henkilö tai jotain ihan muuta. Palkinnon avulla halutaan kiittää tahoa, joka on rikastuttanut ja monipuolistanut tamperelaista kulttuurielämää.

Kuka tahansa voi ehdottaa mielestään palkitsemisen arvoista kulttuuritekoa. Jokainen hyvin perusteltu ehdotus huomioidaan, mutta ehdotusten määrä ei ratkaise palkinnosta päätettäessä. Tampereen kulttuuriteko päätetään sivistys- ja elämänlaatupalvelujen lautakunnan kokouksessa tammikuussa 2017.

Ehdotukset voi tehdä internetistä löytyvällä lomakkeella joko sähköisesti tai toimittamalla kirjallinen ehdotus Tampereen kaupungin virastotalon aulan virastomestareille osoitteeseen Aleksis Kiven katu 14-16 C. Ehdotusten on oltava perillä viimeistään sunnuntaina 1.1.2017.

Vuosina 2007 - 2015 palkintoja on myönnetty seuraaville: Päivä Tampereella 1918 -produktion työryhmä: Vihan päivät 1918 -draama, Tuliteatteri Flamma: Narrien uni -esitys, ohjaaja Marika Vapaavuori: Euroopan Nuorten Olympiafestivaalin avajais- ja päätösohjelma, Maailmantango-festivaali, Teatteri Siperia ja toimittaja Matti Wacklin, Kehitysvammaisteatteri La Strada, Hukkatila ry:n Kesäsiirtola –toiminta, Annikin runofestivaali, Maria Mattila ja Keltainen talo sekä SirkusRakkausPumPum ry.


Lisätietoja

Projektipäällikkö
Outi Lehtinen
puhelin 050 538 2267
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki