Siirry sisältöön

Vammaisneuvoston esteettömyyspalkinto liikennevalosuunnittelijoille

Julkaistu 3.12.2016 15.00

Tampereen kaupungin vammaisneuvosto on myöntänyt tämän vuoden esteettömyyspalkinnon Tampereen Infran erikoissuunnittelija Pia Tuupaselle sekä Tampereen kaupungin liikenneinsinööri Mika Kulmalalle.

Esteettömyyspalkinto luovutettiin valtuustosalissa YK:n vammaisten päivänä 3.12.2016 pidetyssä juhlatilaisuudessa.

Valintaperusteissaan vammaisneuvosto toteaa, että palkitut ovat tehneet hyvää ja säännöllistä yhteistyötä yli kymmenen vuoden ajan Tampereen seudun Näkövammaiset ry:n kanssa suunniteltaessa uusia valoristeyksiä ja niihin tarvittavia ääniopasteita. Hyvin suunnitellut valoristeykset ääniopasteineen mahdollistavat näkövammaisten itsenäisen ja turvallisen liikkumisen kaupunkiympäristössä.

Tampereen kaupungin vammaisneuvosto myönsi samassa tilaisuudessa elämäntyöpalkinnon esteettömyyden edistämisestä Tampereen seudun Näkövammaiset ry:n eläköityvälle toiminnanjohtaja Tuija Seppäselle.

Tampereen kaupungin vammaisneuvosto myöntää vuosittain esteettömyyspalkinnon hankkeelle tai taholle, joka mahdollisimman laajasti lisää liikkumis- ja toimintaesteisten ihmisten mahdollisuuksia itsenäiseen elämään ja osallistumiseen.


Lisätietoja

Vammais- ja esteettömyysasiamies
Jukka Kaukola
puhelin 040 801 6188
sähköposti [email protected]

Palkitut:
Vanhempi erikoissuunnittelija
Pia Tuupanen
puhelin 050 382 6462

Projektipäällikkö
Mika Kulmala
puhelin 050 382 6455

Tampereen seudun Näkövammaiset ry
Toiminnanjohtaja
Tuija Seppänen
puhelin 050 596 9220


Teksti Jukka Kaukola