Siirry sisältöön

Miten puuttua pienten lasten kiusaamiseen?

Julkaistu 21.11.2016 12.33

Pienetkin lapset voivat kiusata toisiaan. Alle kouluikäisten lasten vanhemmille suunnatussa vanhempainillassa pohditaan tiistaina 29.11.2016, miten kiusaamiseen voi puuttua. Perheiden talon avoimeen vanhempainiltaan ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäisten lasten vanhemmat.

Vanhempainilta alkaa klo 17.30 ja päättyy klo 19. Aiheesta alustaa erikoissuunnittelija Sari Salomaa-Niemi. Lastentarhanopettaja Janette Niva kertoo pikkulasten vertaissovittelusta miniVersosta.

Perheiden talo sijaitsee Tammelakeskuksessa osana Tammelan lähitoria, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 21 B,1 krs (käynti sisäpihan kautta). Tervetuloa mukaan kuulolle ja keskustelemaan!

Vanhempainillan aikana klo 17.30–19 Tampereen ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijat järjestävät Perheiden talolla lapsille iltatoimintaa. Jos haluat lapsesi tilaisuuden ajaksi iltatoimintaan, ilmoittaudu etukäteen Kirsi Koposelle.

Perheiden talon palvelut on tarkoitettu kaikille tamperelaisille lapsiperheille, ja toiminta on perheille maksutonta. Toiminnasta vastaa Tampereen kaupunki, mutta osan palveluista tuottavat yhdistykset ja muut tahot.


Lisätietoja

Palveluohjaaja
Kirsi Koponen
puhelin 040 639 7885
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen