Siirry sisältöön

Festivaalien ja suurten yleisötapahtumien toiminta-avustukset ovat haettavissa

Julkaistu 4.11.2016 13.06

Tampereella järjestettäviin festivaaleihin ja suuriin yleisötapahtumiin voi hakea Tampereen kaupungin toiminta-avustusta 30.11.2016 kello 15.45 mennessä. Avustuksista päätetään vuoden 2017 tammikuussa sivistys- ja elämänlaatupalvelujen lautakunnassa.

Festivaaliyleisöä Sorsapuistossa
 

Festivaalien ja suurten yleisötapahtumien toiminta-avustukset on tarkoitettu vakiintuneen ja toistuvasti järjestettävän festivaalin tai merkittävän toistuvan kulttuuritapahtuman toteuttamiseen. Vakiintuneeksi katsotaan vähintään kolmena vuotena järjestetty tapahtuma. Festivaaliksi katsotaan kulttuuritapahtumat, jotka kestävät 2-10 päivää ja sisältävät merkittävästi esityksiä. Myös yksipäiväistä tapahtumaa voidaan avustaa, jos se on erityisen merkittävä.

Avustettavan festivaalin ja tapahtuman tulee innostaa ihmisiä osallistumaan, on ammattimaisesti toteutettu ja kansainvälisesti, valtakunnallisesti tai alueellisesti merkittävä. Avustukseen vaikuttavat myös toiminnan laatu ja laajuus sekä tilaisuuksien osallistujamäärät. Avustusta ei myönnetä toimintaan, jonka mahdollinen tuotto käytetään omistajiensa hyväksi.


Lisätietoja

Sivistyspalvelut
Projektipäällikkö
Outi Lehtinen
puhelin 050 538 2267
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki

Kuvat Opa Latvala