Siirry sisältöön

Tesoman hyvinvointikeskuksen allianssimalli Innopalkintokilpailun finaaliin

Julkaistu 3.11.2016 12.38

Tesoman hyvinvointikeskuksen hyvinvointipalveluallianssimalli Tampereelta on päässyt Innokylän Innopalkintokilpailun kuuden finalistin joukkoon.

Finalisteista omaa suosikkiaan voi käydä peukuttamassa 15.11.2016 klo 16 asti Ulkoinen linkkiInnokylän verkkosivuilla . Sekä Innokylän johtoryhmän valitsema Innopalkinnon voittaja että yleisön suosikki julkistetaan Innofoorumissa 28.11.2016 Helsingissä. Palkinnon luovuttaa sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila.

Tesoman hyvinvointikeskuksen toimintamallissa sosiaali- ja terveyspalvelut on integroitu muihin hyvinvointipalveluihin. Tarkoituksena on tuottaa asukkaille hyvinvointia asetettujen tulos- ja vaikuttavuustavoitteiden ja tavoitebudjetin mukaisesti. Hyödyt ja riskit jaetaan allianssissa mukana olevien julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin kumppanien kesken. Hyvinvointikeskus toteutetaan vuoden 2017 lopussa Tesomalle valmistuvan liikekeskuksen yhteyteen. Keskukseen tulee julkisia palveluja, joita tällä hetkellä tuotetaan kaupungin oman tuotannon toimesta, sekä kaupallisia palveluja.

Innopalkinto on vuosittain jaettava tunnustus hyvinvointia edistävälle onnistuneelle ratkaisulle. Vuonna 2016 Innokylä etsii sosiaali- ja terveysalan palvelujen integraation edelläkävijöitä. Innnopalkinto jaetaan ratkaisulle, jossa asiakas saa useampaa palvelua samasta paikasta tai siirtyy saumattomasti palvelusta toiseen.

Innokylä on Suomen Kuntaliiton, SOSTEn sekä Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen ylläpitämä ympäristö terveys- ja hyvinvointialan kehittäjille, ammattilaisille ja muille toimijoille kehittämistyön tueksi.


Lisätietoja

Tesoman hyvinvointikeskus
Projektipäällikkö
Mari Heikkilä
puhelin 040 160 4286
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala