Siirry sisältöön

KultTour16 – Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikot marraskuussa

Julkaistu 1.11.2016 12.49

Tänä vuonna vietetään Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikkojen juhlavuotta! KultTouria toteutetaan jo 10. kerran ja ohjelmaa on tarjolla runsaasti koko kuukauden ajan. Pirkanmaalla 14 kuntaa sekä joukko muita toimijoita on mukana tarjoamassa nuorille kulttuurista toimintaa ja erilaisia tapahtumia. Viikkojen tavoitteena on tuoda alueen monipuolinen kulttuuritarjonta lähemmäs nuoria ja tehdä tutuksi nuorten parissa toimivia tahoja.

Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikot
 

KultTourin pääkohderyhmänä ovat pirkanmaalaiset 13–17-vuotiaat nuoret, mutta viikkojen toiminnoista löytyy tapahtumia myös koko perheelle. Toimintaa marraskuun aikana on tarjolla niin teatterista kuvataiteeseen kuin musiikista tanssiin ja sirkukseen.

Juhlavuoden päätapahtumaksi on nostettu THEatrium -teatterifestivaali, joka järjestetään lauantaina 26.11.2016 klo 11–17 välisenä aikana Tampereen keskustassa Monitoimitalo 13:ssa. Päivän aikana on mahdollisuus nähdä nuorten tekemää teatteria Nokialta, Ylöjärveltä, Juupajoelta sekä Tampereelta. Esitysten lisäksi on mahdollisuus osallistua kuuteen erilaiseen työpajaan, joita ohjaavat alan ammattialaiset.

Viikkojen ohjelmaan voit tutustua KultTour-sivustolla. Ohjelmasta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Tutustu tarjontaan ja lähde mukaan tapahtumiin!


Lisätietoja

Koordinaattori
Elina Peippo
puhelin 040 806 2968
sähköposti [email protected]