Siirry sisältöön

Afterwork yhdistää: naamio näyttelyssä ja työpajoissa 27.9.

Julkaistu 23.9.2016 8.00

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen eri toimijat ideoivat ja toteuttivat yhteistyössä ensin Vapaalla-lehden, sitten kerran kuussa järjestettävät Vapaalla Afterwork -iltapäivät. Tästä syksystä alkaen myös Afterwork-tapahtumien sisältö on yhdessä suunniteltu.

 

Sara Hildénin taidemuseon ja nuorisopalveluiden Monitoimitalo 13:n yhteisessä Afterwork-iltapäivässä tiistaina 27. syyskuuta naamion tekemiseen haetaan innoitusta taidenäyttelystä.

Sara Hildénin taidemuseossa on tarjolla opastukset Ron Mueckin näyttelyyn klo 14, 15 ja klo 16, ja kaikki pääsevät sisään lastenlipulla klo 13–18.

Naamioaiheiset työpajat järjestetään klo 13–19 non-stoppina Monitoimitalo 13:ssa, jonka toiminta on normaalisti suunnattu 7–29-vuotiaille: Afterwork-iltapäivässä ikärajaa ei ole, joten kaikki pääsevät toteuttamaan haluamansa naamion maksamalla paikan päällä työpajan materiaalimaksun (vain käteinen käy). Naamio-teemaa voi työstää kaikissa kädentaitopajoissa: korulassa voi tehdä vaikka avaimenperä-tyyppisen miniatyyri-naaman, tekstiilissä lentomatkoilta tutun unimaskin, keramiikassa veistoksen tai omakuvan ja verstaalla vaikka nahkaisen naamion.

Sara Hildénin taidemuseo on täysin esteetön. Kädentaitopajat sijaitsevat Monitoimitalo 13:n kolmannessa kerroksessa ja tiloihin on esteetön pääsy.

Ulkoinen linkkiSara Hildenin taidemuseo

Ulkoinen linkkiMonitoimitalo 13:n kädentaitokerros

Ulkoinen linkkiVapaalla Afterwork -iltapäivät


Kuvat Ron Mueck: Mask II | Naamio II (2002). Anthony d'Offay, London.