Siirry sisältöön

Lähitorit ja palvelukeskukset täyttyvät tapahtumista torstaina 8.9.

Julkaistu 5.9.2016 13.47

Elonpolkuja-tapahtumapäivää vietetään torstaina 8.9.2016 Tampereella lähitoreilla ja palvelukeskuksissa lukuisin tapahtumin. Tapahtumiin on vapaa pääsy.

 

Päivän aikana juhlitaan muun muassa Pohjolan palvelukodin avajaisia (Pohjolankatu 25 F). Klo 10 lähtien vierailla on mahdollisuus päästä riksapyörän kyytiin, kierrellä markkinoilla tai kokeilla kuntosalia. Klo 13 apulaispormestari Mikko Aaltonen avaa virallisesti palvelukodin.

Myös Keinupuiston lähitorilla Hervannassa (Orivedenkatu 28) vietetään avajaisia klo 11–15. Tarjolla on leivoskahvit 250 ensimmäiselle ja tasatunnein jumppaa. Virallisen avajaispuheen Keinupuistossakin pitää apulaispormestari Mikko Aaltonen.

Peurankallion lähitorin (Peurankallionkatu 10) tapahtumassa klo 13–16 on mukana suomalaisia tähtiä, muun muassa oopperalaulaja Jaakko Ryhänen, näyttelijä Esko Raipia, balettitanssija ja -opettaja Maija-Liisa Raipia ja teatteriohjaaja Tommi Auvinen. Innokkaat pääsevät riksapyörän kyytiin ja halukkailta Tredun opiskelijat mittaavat verenpaineen ja verensokerin.

Pappilanpuiston palvelukeskuksessa (Kourutaltankatu 2) klo 10–14 työnäytöksissä tutustaan muun muassa pitsinnypläykseen. Tammelan lähitorilla Tammelakeskuksessa (Itsenäisyydenkatu 21) ovet ovat avoinna 9–15 ja kävijöitä viihdyttää COMBO 5 orkesteri Rainer Viitalan johdolla. Kuuselan lähitorilla (Nuolialantien 46) klo 17–19 saa maksuttomia pikakampauksia- ja käsihoitoja, klo 18 alkaen vietetään syystansseja.

Tapahtuman järjestää Tampereen kaupungin Elonpolkuja-verkosto.

Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja kaikkiin mukana oleviin palvelukeskuksiin ja lähitoreihin osoitteessa www.tampere.fi/elonpolkuja tai Kotitorilla (Puutarhakatu 6).

Tervetuloa viettämään syyspäivää!


Lisätietoja

Aluekoordinaattori (keskusta ja länsi)
Johanna Sola
puhelin 040 778 9599
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala