Siirry sisältöön

Tule tutustumaan uuteen Ratinan ulkokuntosaliin

Julkaistu 5.9.2016 9.57

Elokuussa Ratinaan sillan alle valmistui uusi street workout -ulkokuntosali. Kuntosalia on päässyt siis jo kokeilemaan muutaman viikon ajan, mutta varsinaisia avajaisia vietetään keskiviikkona 7.9. kello 17.

Ratinan ulkokuntosali
 

Tampereen kaupungilla on yli kymmenen ulkokuntosalia, joissa voi käydä maksuttomasti treenaamassa milloin tahansa ja mihin vuodenaikaan tahansa. Laitteissa on kuvat, jotka opastavat laitteen käyttöä.

- Tamperelaisilta on tullut jo pitkään palautetta, että kaupunkiin toivotaan kunnollista kehonpainoharjoitteluun sopivaa aluetta. Liikkuva Tampere -projekti sai Tampereen kaupungilta 50 000 euroa lisärahaa, joka nyt kohdennettiin tähän Ratinan ulkokuntosaliin, kertoo projektipäällikkö Johanna Riippi Liikkuva Tampere -projektista.

Ratinan ulkokuntosalilla voi treenata lihaskuntoilua myös sadeilmalla, sillä laitteet sijaitsevat suojaisasti sillan alla. Ohjattuja treenejä on maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 19. Vetäjinä toimivat tamperelaiset parkour- ja streetworkout-harrastajat. Katso lisätietoa: www.liikkuvatampere.fi

Tervetuloa tutustumaan Ratinan sillan alla oleviin uusiin lisäpainolaitteisiin ja street workout –välineisiin 7.9. klo 17. Tamperelaiset street workout ja parkourharrastajat sekä kaksinkertainen street workoutin SM-mitalisti Janne Mikkola esittelevät ulkokuntosalin tarjoamia treenimahdollisuuksia. Avajaisissa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.


Lisätietoja

Projektipäällikkö
Johanna Riippi
puhelin 040 806 2736
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki