Siirry sisältöön

Työllistettyjä kaupungin keskustaan korjaus- ja kunnossapitotöihin

Julkaistu 26.8.2016 10.00

Osaamis- ja elinkeinolautakunta päätti 25.8.2016 hankkia Tampereen kaupungin keskustan ulkoalueiden korjaus- ja kunnossapitotöitä Tampereen Sarka Oy:ltä. Hankinnan kustannus ilman arvonlisäveroa on 76 017 euroa, ja se maksetaan työllisyydenhoidon määrärahoista.

Summalla työllistetään puoleksi vuodeksi kuusi yli 300 päivää työmarkkinatukea saanutta työtöntä. Tilaus sisältää palkkauskustannukset, työnjohdon, työssä tarvittavan huoltoajoneuvon, työvälineet ja varusteet. Työllistettävät tekevät sellaisia tehtäviä, jotka eivät sisälly Tampereen Infran alueurakkasopimukseen.

Kaupunkiympäristön palvelualue valvoo töiden suorittamista ja laatua. Lautakunta on hankkinut aiemminkin Sarkalta keskusta-alueen täydentävää siivousta ja ulkoalueiden korjaus- ja kunnossapitotyötä. Sarkan toiminnasta saadut kokemukset ovat olleet myönteisiä.

Sarka on Tampereen kaupungin perustama voittoa tavoittelematon sosiaalinen yritys, jonka tehtävänä on tuottaa avustavia palveluja kaupungin yksiköille ja tytäryhtiöille. Samalla se tarjoaa työmahdollisuuksia pitkään työttömänä olleille ja vajaakuntoisille työnhakijoille.


Lisätietoja

Suunnittelupäällikkö
Tuula Mikkonen
puhelin 040 800 4962
sähköposti [email protected]


Teksti Raija Lindell