Siirry sisältöön

Tredu ja Oriveden kaupunki solmivat kumppanuussopimuksen yrittäjyyskasvatus- ja yritystoimintapalveluista

Julkaistu 15.8.2016 16.05

Tredun ja Oriveden kaupungin välisen yrittäjyyskasvatus- ja yritystoimintapalveluiden kumppanuussopimuksen tavoitteena on edistää Tredun, Oriveden kaupungin sekä alueen yritysten, yrittäjäjärjestöjen sekä muiden toimintaan sitoutuneiden yhteistyötahojen välistä vuorovaikutusta.

Kumppanuussopimuksen tavoitteena on myös toteuttaa yhteistyössä alueen tarpeisiin suunniteltua monimuotoista nuoriso- ja aikuiskoulutusta, työssä oppimista, opinnäytetöitä sekä muuta yhteisesti sovittua toimintaa. Sopimuksen tarkoituksena on lisäksi kehittää alueen elinkeinoelämää ja työllisyydenhoitoa sekä yhteistyötä eri toimijoiden välillä.

Kumppanuussopimuksen allekirjoittajina ovat Oriveden kaupunginjohtaja Juha Kuusisto sekä Tredun ammatillisen koulutuksen johtaja Helena Koskinen. Tilaisuudessa on puheenvuoro myös Oriveden yrittäjien hallituksen puheenjohtaja Juhani Viitaniemellä. Tilaisuuteen osallistuvat myös Oriveden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Riitta Jakara ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jussi Viljanen. Tredusta paikalla ovat Helenan lisäksi suunnittelupäällikkö Mika Lahtinen ja palvelut toimialajohtaja Sari Laine-Aho. Myös Oriveden toimipisteessä 1.8 toimipistepäällikkönä aloittanut Vesa Kähkönen on mukana tilaisuudessa.


Lisätietoja

Lehtori
Sari Simontaival
puhelin +358 40 800 7425
sähköposti [email protected]

Sari Simontaival