Siirry sisältöön

Puistokonserttikesä huipentuu laadukkaan musiikin ja tanssin siivittämänä

Julkaistu 27.7.2016 11.06

Puistokonserttikesässä päästään nauttimaan vielä suomenkielisen popin ja rockin ilotulittelusta Laikunlavalla, jazz-hurmiosta Haiharassa sekä energisestä skifflestä Tallipihalla.

 

Tamperelaisten esiintyjäryhmien tähdittämä puistokonserttien sarja on ilahduttanut kaupunkilaisia läpi kesän. Puistot, puutarhat, uimarannat ja terassit ovat täyttyneet paikallisten harrastajaporukoiden ja pitkän linjan ammattilaisten tarjoamista musiikki- ja tanssiesityksistä. Mutta vielä on kesää jäljellä!

Puistokonserttien päänäyttämöllä Laikunlavalla riittää upeita esityksiä vielä pitkälle elokuulle. Teatterikesän varjossa järjestettävässä bändi-illassa tunteikasta poppia ja modernia rokkia tarjoilevat keskiviikkona 3.8. Duo MILA, Duo Adele Laurén & Ville Koivula sekä Heartsong. Tiistaina 9.8. on puolestaan vuorossa sykähdyttävää laulaja-lauluntekijämusiikkia folkista rokkiin, kun Laikunlavan valtaavat Aimo Laitamo & Lyijynharmaat, Tammela 33100 sekä Nicolas Kivilinna yhtyeineen. Keskiviikkona 17.8. tykitetään raskaalla vaihteella metallia Black Royalin, Crimson Dayn ja LYCANin tahtiin. Puistokonserttikesä huipentuu Hämeenpuiston Puistofiestaan sunnuntaina 14.8. sekä kuorojen jäähyväisiin Laikunlavalla maanantaina 22.8.

Haiharan taidekeskuksella on elokuussa luvassa nuorten muusikkojen taidonnäytteitä, kun estradille pääsevät folk-pop-ryhmä Janne Tapio keskiviikkona 3.8. sekä jazzilla ilotteleva Tuure J. Mäkinen Trio keskiviikkona 10.8. Tallipihalla on puolestaan luvassa bluesia ja rautalankaa a’la The Nitro Roosters ja The Blues Funnel (la 6.8.) sekä raikasta skiffleä Tulevien Anoppien tyyliin (pe 19.8.). Tammelantorilla pauhaa Puhallinorkesteri Mansetti (to 18.8.) ja Irjalan Makasiinilla viihdyttävät Viihdekuoro Stemmaset & Sata-Häme (ke 10.8). Kuultavaa ja nähtävää riittää siis laidasta laitaan ympäri kaupunkia!


Puistokonserttiohjelma kokonaisuudessaan sekä kaikki konserttipaikat löytyvät osoitteesta:
www.tampere.fi/puistokonsertit

Kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy!


Lisätietoja

kulttuurituottaja harjoittelija
Jaani Haapasalo
sähköposti [email protected]


Teksti Jaani Haapasalo