Siirry sisältöön

Puistokonserttisarja jatkuu heinäkuussa

Julkaistu 28.6.2016 15.12

Heinäkuun puistokonsertit täyttävät Tampereen puistot ja puutarhat chansonilla, kabareetanssilla ja jykevällä rokilla.

Laikunlava
 

Tamperelaisten esiintyjäryhmien tähdittämä puistokonserttien sarja jatkuu läpi kesän. Luvassa on pitkälti yli 200 esiintymistä kymmenissä tapahtumapaikoissa, kun paikalliset harrastelijaporukat ja pitkän linjan ammattilaiset tarjoavat musiikki- ja tanssielämyksiä ympäri Tamperetta. Heinäkuussa jammaillaan muun muassa stoner-rockin, ikivihreiden iskelmien sekä humoristisen räpin tahdissa. Mansikoiden kyytipojaksi kelpaa vaikkapa akustinen tunnelmointi ruusutarhassa tai länsiafrikkalaiset rytmit Laikunlavalla.

Heinäkuisissa Arboretumin puutarhan puistokonserteissa kuullaan sielua ravistelevaa akustista transsia, chansonia ja psykedeelistä rockia, kun ruusutarhan valtaavat muun muassa Cupid & Psyche, Einiin Piaf, Homeoireet ja Boogie Motelli. Konsertit järjestetään aina lauantaisin klo 14 puutarhan kahvilan tuntumassa. Tesoman uimarannalla päästään nauttimaan Oskari Salaman helmeilevästä pop/rockista 7.7., Haiharan taidekeskuksella yleisöä viihdyttää muun muassa tanssiorkesteri Los Dementitos 13.7. ja Amurin työläismuseokorttelilla esiintyy esimerkiksi ihastuttava duo Eeni 10.7. Myös paikalliset palvelukeskukset täyttyvät musiikista ja tanssista.

Laikunlavalla on heinäkuussa tarjolla musiikkia laidasta laitaan - on raskasta rokkia Junktonen, Rain Diaryn ja Naryanin tahtiin 6.7. ja villejä kortteja Samannan, SexPhonemanin ja Läskien Lokkien tapaan 13.7. - sekä paljon muita upeita musiikki- ja tanssiesityksiä. Torstaisin tanssitaan salsaa ja pannaan jalalla koreasti flamencon, bluestanssin ja itämaisen tanssin koreografioin. Laikunlava laulaa -sarja puolestaan kokoaa kaupunkilaiset tuttuun tapaan veisaamaan yhteislauluja aina maanantaisin klo 18.30.

Puistokonserttiohjelma kokonaisuudessaan sekä kaikki konserttipaikat löytyvät osoitteesta: www.tampere.fi/puistokonsertit

Kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy!


Lisätietoja

kulttuurituottaja harjoittelija
Jaani Haapasalo
sähköposti [email protected]