Siirry sisältöön

Tampere täyttyy kansainvälisistä vanhenemistutkimuksen asiantuntijoista juhannusviikolla

Julkaistu 12.6.2016 9.00

Vanhenemistutkimuksen ja vanhustyön asiantuntijat ympäri maailman kokoontuvat Tampereelle 19.–22. kesäkuuta 2016 Tampere-talossa järjestettävään Pohjoismaiseen Gerontologikongressiin. Kongressiin (23NKG) on ilmoittautunut 900 osallistujaa 43 eri maasta.

Tampereen kaupunki on yhteistyökumppanina järjestyksessään 23. Pohjoismaisessa Gerontologikongressissa, jonka järjestävät Kasvun ja vanhenemisen tutkijat ry (KaVa), Societas Gerontologica Fennica, Suomen Geriatrit ry, Gerontologian tutkimuskeskus (GEREC)) ja Nordic Gerontological Federation.

Kongressissa kuullaan vanhenemistutkimuksen kärkinimiä eri puolilta maailmaa. Luvassa on niin hyviä puheita kuin mielenkiintoisia keskusteluja ja tiedetapaamisia.

Kongressin suomenkielisessä, vanhustyön ammattilaisille suunnatussa, päivässä tiistaina 21.6. puheenvuoron saavat alan Suomen huiput. Päivän aikana posterinäyttelyssä on esillä erilaisia kehittämishankkeita ja hyväksi koettuja käytäntöjä eri puolilta Suomea. Myös Tampereen kaupunki on mukana näyttelyssä esittelemässä muun muassa lähitorien toimintaa ja ikäihmisille suunnattuja monipuolisia kulttuuri- ja vapaa-ajanpalveluja.


Lisätietoja

Pohjoismainen Gerontologikongressi
23NKG pääsihteeri
Kirsi Lumme-Sandt
puhelin 040 190 1606
sähköposti [email protected]

Tampereen kaupunki
Projektipäällikkö
Mari Lahtinen
puhelin 040 806 3049
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala