Siirry sisältöön

Tamperelaiset nuoret juhlivat koulujen päättymistä

Julkaistu 4.6.2016 23.35

Tampereen kaupungin nuorisopalvelut oli vahvasti mukana koulujen päättymispäivän iltana. Nuorille oli tarjolla maksuton tapahtuma Tampere-talossa sekä kymmenien aikuisten tuki kaupungin kaduilla.

Rosendahlin ranta täynnä juhlijoita
 

Koululaisten kesäloman alkua juhlittiin nuorisopalveluiden järjestämässä #TurnOnSummer2016-tapahtumassa Tampere-talossa. Maksuttomassa juhlassa esiintyivät mm. artistit SANNI ja Ruudolf & Karri Koira. Lisäksi tarjolla oli erilaista tekemistä toiminnan ja taiteen parissa. Päihteettömässä tapahtumassa oli hieman yli 300 kävijää.

– Tapahtumassa oli tosi hieno, koulujen päättymistä juhlistava iloinen tunnelma, nuorisopalveluiden johtava koordinaattori Päivi Laukamo kertoo, mutta huomauttaa, että yleisötavoitteesta jäätiin reilusti.

Nuorisopalveluiden työntekijöitä sekä Huolella-verkoston vapaaehtoisia aikuisia jalkaantui koulujen päättymispäivän iltana myös Pyynikille, Rosendahlin rantaan. #TurnOnSummer2016-tapahtuman sijaan myös suurin osa kesäloman alkua juhlivista tamperelaisista nuorista suuntasi Rosendahliin.

Nuorisopalveluiden työntekijöiden mukaan ilta Rosendahlin rannassa oli työntäyteinen ja aikuisten apua tarvitsevia nuoria oli paljon. – Olemme auttaneet useita nuoria kotiin, sillä juominen lähti monella lapasesta, nuoriso-ohjaaja Lila Haapakoski kertoo. Tunnelma säilyi kuitenkin rauhallisena ja rantaan tulleet nuoret olivat liikkeellä hyvällä mielellä.

Niin kuin kesäloman alkaessa kuuluukin.


Lisätietoja

Johtava koordinaattori
Päivi Niskanen
puhelin 050 528 7368
sähköposti [email protected]


Teksti Kati Ruotsalainen

Kuvat Lilla Haapakoski