Siirry sisältöön

Kalevan liikuntapuiston suunnitelmia esitellään yleisötilaisuudessa

Julkaistu 31.5.2016 15.45

Kalevan liikuntapuistosta on valmistunut yleissuunnitelmaluonnos, joka tulee kaupunkilaisten kommentoitavaksi 6.6.-20.6.2016. Kalevan liikuntapuisto suunnitellaan nykyisen Sorsapuiston kentän alueelle.

Suunnitelmaluonnosta esitellään yleisötilaisuudessa maanantaina 6.6.2016 Sampolan auditoriossa. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla kello 16.30, yleisötilaisuus alkaa kello 17. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki liikuntapuiston suunnitelmista kiinnostuneet.

Liikuntapuiston suunnittelusta järjestettiin suunnittelukilpailu alan opiskelijoille vuonna 2011. Suunnitelma pohjautuu voittaneeseen kilpailuehdotukseen "Värivirta". Puistoa halutaan kehittää kaikkien ikäryhmien tarpeisiin siten, että puistossa voi harrastaa monipuolisesti liikuntaa ympäri vuoden. Puistoon on suunniteltu muun muassa tekonurmipintainen kenttä jalkapallon ja pesäpallon pelaamiseen, katukoripallo- ja rantalentopallokentät, skeittipool, voimaharjoitteluvälineitä, pingispöydät sekä suorituspaikkoja yleisurheilulle, streetworkoutille ja parkourille. Talvella puistoon saataisiin tekojääpintaisia luistelukenttiä, luistelureitti, lasten hiihtoharjoittelulatu ja pulkkamäki.


Lisätietoja

Suhdetoiminta- ja markkinointipäällikkö
Iina Ojala
puhelin +358 40 801 6189
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki