Siirry sisältöön

Unelmien liikuntapäivänä 10.5. kävellään eri puolella kaupunkia

Julkaistu 4.5.2016 15.23

Elonpolkuja-verkosto järjestää valtakunnallisena Unelmien liikuntapäivänä tiistaina 10.5.2016 kävelyjä Tampereella eri puolilla kaupunkia. Kävelyille ja niiden oheistapahtumiin ovat tervetulleita kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Hervannassa kevätkävely pidetään klo 10–14 Keinupuiston sisäpihalla sekä lähikentällä osoitteessa Orivedenkatu 28. Luvassa on luontopolkuja, grillimakkaraa, lättyjä, pihajumppaa, ulkopelejä, musiikkia, tanssia ja mukavaa yhdessäoloa. Grilli on kuumana klo 11–13 ja orkesteri Los Dementitos esiintyy klo 13.

Keskustan kävely lähtee klo 10 Laikunlavalta. Reitti kiertää Tammerkosken ympäristössä. Reitin varrelta löytyy muun muassa kulttuuriluotsien veistospisteitä, Tredun rasteja ja Tampereen Voimian mehupiste. Kävelyn jälkeen lauletaan Laikunlavalla Mikko Alatalon johdolla sekä katsellaan tanssiesityksiä.

Pyynikin näkötornilla päivää vietetään klo 13–15 liikunta- ja tietorasteilla. Rasteja voi kiertää kävellen, rollaattorilla tai pyörätuolilla. Näkötornille voi tulla omalla kyydillä tai yhdessä kävellen Peurankalliokeskuksen lähitorilta klo 12.15. Pyörätuolilla liikkuville on tarjolla maksuton kyyti Peurankalliokeskukselta. Kyytivaraukset numerosta 040 749 9694.

Härmälässä kerätään leimoja Unelmien liikuntapäiväkorttiin kiertämällä toimintarasteja klo 17–19. Rasteja on neljä: Härmälän kirjastossa, Härmälän koulussa, Kuuselakeskuksessa ja Hatanpään puistossa. Kortteja saa rasteilta, joille ne voi myös palauttaa vähintään kolmen rastin kiertämisen jälkeen ja osallistua arvontaan.

Lisäksi esimerkiksi kaupungin palvelukeskuksissa on runsaasti ohjelmaa ja tapahtumia unelmien liikuntapäivänä.

Valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää koordinoi Tampereella Liikkuva Tampere -projekti.


Lisätietoja

Elonpolkuja-verkosto
Aluekoordinaattori (keskusta ja länsi)
Johanna Sola
puhelin 040 778 9599
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala