Siirry sisältöön

Tule mukaan lasten ja nuorten kyläjuhlaan Kalevassa

Julkaistu 4.5.2016 9.53

Kalevan kyläjuhla tarjoaa jälleen musiikkia, liikuntaa ja reipasta yhdessäoloa Kalevan uintikeskuksen ja Sammon lukion ympäristössä. Kaikille avoin ja ilmainen ulkoilmatapahtuma järjestetään keskiviikkona 11.5.2016 klo 8.45-13.00.

Tapahtuman järjestää Puistokoulu yhteistyökumppaneineen. Kyläjuhlan tapahtumat ja toimintapisteet sijoittuvat Kiovanpuistoon, Kalevan uintikeskuksen ja Liikennepuiston ympäristöön sekä Pellervon kirjastoon. Paikalle odotetaan muun muassa koulujen ja päiväkotien väkeä. Joka toinen kevät pidettävä kyläjuhla järjestetään Kalevassa nyt kahdeksatta kertaa.


Ohjelma:

klo 8.45 Avaussanat: Pormestari Anna-Kaisa Ikonen

klo 9.00 Aamujumppa

Jaakko Laitinen & Väärä Raha esiintyy klo 9.15, 10.30 ja 12.15

klo 11.00 Jalkapallon ystävyysottelu

Kyläjuhlassa on myös erilaisia toimintapisteitä, joissa ovat mukana klo 9.00–13.00 Liikenneturva, Pirkanmaan Jätehuolto, liikuntamaa Sammon 7.-luokan oppilaiden kanssa, Pellervon kirjasto (mm. poistokirjojen myyntiä) ja Pyrinnön suunnistajat. Liikennepuisto on avoinna klo 9–13. Mukana menossa ovat lisäksi Tampereen Vesi ja Tampereen kaupungin Kulttuuripalvelut. Paikalla on myös Puistokoulun vanhempainyhdistyksen kahvio.

Klo 11.00 pelataan jalkapallon ystävyysottelu. Pelaamassa ovat Sammon koulun ja Puistokoulun oppilaat yhdessä maahanmuuttajien kanssa. Tule mukaan kannustamaan!


Lisätietoja

Ari Allen
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen