Siirry sisältöön

Tapparan kultaa juhlitaan Keskustorilla torstaina

Julkaistu 27.4.2016 16.41

Tapparan jääkiekkomestaruutta juhlitaan Keskustorilla torstaina 28. huhtikuuta kello 18-20 koko kaupungin voimin. Kultajuhlan järjestää Tampereen kaupunki yhteistyössä Tapparan kanssa.

Juhlan tunnelmasta vastaavat muun muassa Pate Mustajärvi, Costello Hautamäki ja Rockwalli. Mestarijoukkueen pelaajat saapuvat paikalle tervehtimään tamperelaisia ja kannattajiaan noin kello 19. Mestareiden mukana lavalle saadaan tottakai myös mestaruuspokaali.

Keskustorin juhlatilaisuus aiheuttaa liikenne- ja muita erityisjärjestelyjä keskustassa. Keskustassa autolla liikkuvia pyydetään ottamaan huomioon, että Keskustorin läheisyydessä olevat katualueet ovat suljettuina ajoneuvoliikenteeltä. Myös Keskustorin pysäköintipaikat ovat pois käytöstä koko torstain ajan. Joukkoliikenteen bussit siirtyvät poikkeusreiteille keskustan katujen sulkemisen ajaksi. Bussit palaavat normaalireiteille heti kun kadut avataan liikenteelle. Lisätietoja bussilinjojen poikkeusreiteistä löytyy joukkoliikenteen nettisivuilta http://joukkoliikenne.tampere.fi/

Seuraavat katualueet suljetaan ajoneuvoliikenteeltä kello 17.00-20.30:
Hämeenkatu Hatanpään valtatien ja Näsilinnankadun väliseltä osuudelta
Kauppakatu Keskustorin ja Näsilinnankadun väliseltä osuudelta
Kirkkokatu Keskustorin ja Hallituskadun väliseltä osuudelta
Aleksis Kiven katu Keskustorin ja Puutarhakadun väliseltä osuudelta.

Keskustorille arvioidaan saapuvan jopa 10 000 henkeä juhlistamaan Tapparan jääkiekon Suomen mestaruutta, joten kannattaa varautua keskustan ruuhkautumiseen ja suosia julkisia liikennevälineitä.


Lisätietoja

Vastaava tuottaja
Saara Saarteinen
puhelin +358408016222
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki