Siirry sisältöön

Tampereella herätellään työnantajia – eläkkeelle siirtymisestä kaksi tilaisuutta

Julkaistu 26.4.2016 9.43

Eläkkeelle siirtymisestä pitää uskaltaa puhua. Siihen kannattaa myös valmistautua. Tampereen kaupungin vanhusneuvosto ja Punainen Risti rohkaisevat työnantajia kiinnittämään huomiota eläkeikää lähestyvien työntekijöiden hyvinvointiin ja keskustelukulttuurin avaamiseen aiheen ympärillä.

Miten varmistaa, ettei työntekijä eläkkeelle siirtyessään syrjäydy ja vaivu yksinäisyyteen, vaan löytää oman paikkansa yhteiskunnassa? Miten työnantaja voi huolehtia siitä, että arvokas tietotaito siirtyy ja säilyy organisaatiossa? Valmennuksesta voi olla apua.

Punainen Risti on kehittänyt muutos- ja hyvinvointivalmennuksen, joka tarjoaa työnantajille työkalun eläkeikää lähestyvien työntekijöiden huomioimiseen ja asian esille nostamiseen positiivisessa hengessä. Työntekijä saa puolestaan tukea tulevan elämänmuutoksen pohtimiseen ja hyvinvoinnin vahvistamiseen.

Tampereen kaupungin vanhusneuvosto tukee Punaisen Ristin työtä eläkkeelle siirtyvien tukemiseksi. Vanhusneuvosto ja Punainen Risti järjestävät yhdessä kaksi aiheeseen liittyvää, maksutonta tilaisuutta Tampereen kaupungin valtuustosalissa (Aleksis Kiven katu 14–16 C, 5. krs):

  • Huom! Työnantajille suunnattu tilaisuus, joka oli tarkoitus pitää 11.5., on peruutettu. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

  • Työntekijöiden tilaisuus on perjantaina 20.5. klo 15–17.30.
    Erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Tiedotetta päivitetty 3.5.2016: Työnantajille suunnattu tilaisuus peruutettu. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.


Lisätietoja

Vanhusneuvosto
Esittelijäsihteeri
Kirsi Nurmio
puhelin 040 806 3135
sähköposti [email protected]

Suomen Punainen Risti
Projektikoordinaattori
Saija Ohtonen-Jones
puhelin 020 701 2174
sähköposti [email protected]