Siirry sisältöön

Neljä Tampereen terveysasemaa avoinna koko kesän

Julkaistu 21.4.2016 10.28

Tampereen kaupunki pitää tulevana kesänä auki neljä omaa terveysasemaansa koko kesän. Avoinna ovat Hatanpään, Hervannan, Tammelakeskuksen ja Tipotien terveysasemat. Muut asemat ovat kiinni 27.6. - 7.8.2016.

Tipotien terveysasemalla
 

Ostopalveluasemista Oriveden terveysasema palvelee koko kesän. Omapihlaja Hervannan terveysasema on kiinni 27.6. - 7.8. ja Omapihlaja Kehräsaaren terveysasema 27.6 - 22.7.

Avoinna olevilla terveysasemilla hoidetaan kesäsulkujen aikana vain kiireellistä hoitoa tarvitsevia potilaita. Koska reseptien uusiminen ei kuulu terveydenhuollossa kiireellisiin asioihin, kannattaa säännöllisesti lääkkeitä käyttävien tarkistaa, että lääkettä riittää elokuun puoliväliin asti.

Kesäsulun aikana potilaalla on mahdollisuus päästä vastaanotolle sille terveysasemalle, minne nopeimmin saa vastaanottoajan.

Mielenterveys- ja päihdepalveluissa ei toimipisteitä suljeta kesällä Tampereella, mutta Orivedellä on psykiatrian poliklinikka kiinni 18. - 31.7. ja nuorisopsykiatria 4. - 31.7. Orivesiläiset voivat kesäsulkujen aikana käyttää Tampereen palveluja.

Aikuissosiaalityön asiakasvastaanotto on kiinni 4. - 31.7., mutta sosiaalipalvelujen neuvontapisteet Kelan talossa keskustassa Aleksis Kiven kadulla ja Sarviksella Hatanpäällä ovat auki koko kesän. Neuvontapisteistä asiakas ohjataan tarvittaessa päivystävälle sosiaalityöntekijälle.

Tampereen avopalvelujen johtokunta päätti kesän 2016 aukioloajoista kokouksessaan 20.4.2016.


Lisätietoja

Suunnittelija
Leena Sillanpää
puhelin 050 401 2190
sähköposti [email protected]


Teksti Tuula Ala-Honkola-Berge