Siirry sisältöön

ESR-haun infotilaisuutta voi seurata myös internetin kautta

Julkaistu 25.2.2016 15.13

Kestävän kaupunkikehittämisen ESR-pilottihaku on avoinna 1.3.–15.4.2016. Hankehaussa etsitään rahoitettavaksi Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 -rakennerahasto-ohjelman erityistavoitteen 6.1 mukaisia ja Avoin osallisuus ja asiakkuus -painopisteeseen kohdistuvia hankkeita. Teemana on nuorten ja muiden heikossa työmarkkina-asemassa olevien työllisyyden edistäminen.

Rahoitettavissa hankkeissa on oltava toteuttajia vähintään kahden kuutoskaupungin alueelta, ja hankkeiden on kohdistuttava vähintään kahden eri kuutoskaupungin alueelle (Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku ja Oulu). Rahoittavana viranomaisena toimii Hämeen ELY-keskus.

ESR-haun infotilaisuudessa Turussa 7.3.2016 esitellään 6Aika-strategian sisältöjä ja ESR-haun painopisteitä. Tilaisuus on Turun pääkirjaston Studio-tilassa kello 13.00–15.30 (osoite Linnankatu 2).

Tilaisuus live streamataan eli voit seurata infotilaisuutta myös etänä internetin kautta. Ilmoittaudu etäosallistujaksi niin saat myöhemmin sähköpostiisi streemaus-linkin. Linkki julkaistaan myös ennen tilaisuutta 6aika.fi-sivustolla ja 6Aika-twitterissä, jotta se on kaikkien saatavilla.

Ilmoittautumiset ESR-infotilaisuuteen 3.3.2016 kello 14.00 mennessä.

Tilaisuuden ohjelma:
6Aika-strategian esittely ja kuutoskaupunkien odotukset ESR-pilottihankkeille, Anna-Mari Sopenlehto, 6Aika-koordinaattori, Turun kaupunki

Avoin osallisuus ja asiakkuus -kärkihankkeen esittely, Outi Laikko, Avoin osallisuus ja asiakkuus -kärkihanke, Turun kaupunki

Haettavien ESR-hankkeiden sisällöt ja hakemusten tekeminen, Jukka Anttila, Hämeen ELY-keskus

Keskustelu ja kysymykset