Siirry sisältöön

Tutustu varhaiskasvatuksen tarjontaan Päivähoitotorilla

Julkaistu 17.2.2016 12.43

Aiotko hakea lapselle päivähoitopaikkaa? Kiinnostavatko avoimen varhaiskasvatuksen kerhot? Yksityinen vai kaupungin järjestämä päivähoito? Tule mukaan Päivähoitotori-tapahtumaan, jossa voit tutustua samalla kertaa varhaiskasvatuksen tarjoamiin moniin eri vaihtoehtoihin Tampereella.

 

Päivähoitotori järjestetään Tullikamarin Pakkahuoneella (os. Tullikamarin aukio 2) keskiviikkona 24.2.2016 klo 13–17.

Päivähoitotorin tarkoituksena on tarjota tietoa erityisesti ensi syksynä avoimen varhaiskasvatustoiminnan kerhoihin tai päivähoitopaikkaa hakeville perheille. Ensi syksyn kerho- ja päivähoitopaikkojen haku on Tampereella 7.-20.3.2016.

Päivähoitotorilla saa tietoa esimerkiksi kotihoidon tuesta, avoimista varhaiskasvatuspalveluista, esiopetuksesta, kunnallisesta ja yksityisestä päivähoidosta sekä perhepäivähoidosta. Tilaisuudessa on asiantuntijoiden tietoisku klo 15.00 ja lastenkonsertti klo 14.30 ja 15.30.

Päivähoitopalveluja ja päivähoitoikäisille lapsille tarkoitettuja muita palveluja esittelevät tapahtumassa muun muassa Tampereen kaupunki, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tampereen osasto, seurakunnat sekä yksityiset päiväkodit ja perhepäivähoitajat.


Lisätietoja

valvontakoordinaattori/erikoissuunnittelija
Sari Salomaa-Niemi
puhelin 050 345 1168
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen