Siirry sisältöön

Kulttuuritori-tapahtuma muuttaa Koskikeskukseen

Julkaistu 3.2.2016 11.08

Tamperelaisten taide- ja kulttuuriorganisaatioiden yhteinen messutapahtuma Kulttuuritori järjestetään tänä vuonna lauantaina 13.2. klo 11 - 16 Koskikeskuksessa. Tapahtumassa nähdään tuttuun tapaan maistiaisia osallistujien ohjelmistosta ja jaetaan hienoja kulttuuripalkintoja tasatunnein järjestettävissä ilmaisarvonnoissa.

 

Kulttuuritorin avaa tänä vuonna Tampere Filharmonian soiva tervehdys. Musiikki on vahvasti läsnä tapahtumassa myös loppupäivän, kun muun muassa Tampereen Teatterin, Ahaa Teatterin ja Viikinsaaren Kesäteatterin musikaalitähdet nousevat Koskikeskuksen lavalle. Lapsia viihdyttävät Taikuri Timo Tiikkainen, Taidekaaren ystävänpäivätyöpaja sekä Lastenkulttuuriyhdistys SirkusRakkausPumPumin pyörätuolilla liikkuva lepakko.

Jaossa tunnustus- ja kulttuuripalkintoja

Tapahtumassa myönnetään tänä vuonna kaksi arvostettua tunnustuspalkintoa: Vuoden kulttuuriteko ja Vuoden Tamperelainen. Tampereen kaupungin myöntämän Kulttuuriteko-palkinnon jakaa apulaispormestari Anna-Kaisa Heinämäki klo 12.15. Tampere tunnetuksi ry:n ja kaupunkilehti Tamperelaisen myöntämä Vuoden Tamperelainen -tittelin saaja julkaistaan klo 13.30. Yleisönkään ei tarvitse lähteä kotiin tyhjin käsin, sillä tapahtumassa arvotaan tasatunnein pääsylippupaketteja ja muita kulttuuripalkintoja yli 2000 euron arvosta. Yhteensä palkintoja on jaossa noin 80 kappaletta.

Messupisteiltä menovinkit ja tarjousliput

Koskikeskuksen keskusaukiolle levittäytyviä esittelypisteitä kiertämällä saa hyvän kuvan siitä, mitä Tampereen kulttuurissa tapahtuu tulevana keväänä ja kesänä. Osa näytteilleasettajista tarjoaa pisteillään myös tarjoushintaisia pääsylippuja tuleviin näytöksiinsä. Tapahtumaan osallistuu yhteensä 33 taide- ja kulttuuriorganisaatio: teattereita, museoita, festivaaleja, tapahtumajärjestäjiä ja muita kulttuuritoimijoita. Tapahtuman järjestää Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut yhdessä näytteilleasettajien kanssa.


Lisätietoja

Kehittämispäällikkö
Jaakko Laurila
puhelin 044 4309 014
sähköposti [email protected]


Teksti Jaakko Laurila