Siirry sisältöön

Tampereen Logistiikka -lehden viimeisen numeron matkassa kohti uusia tuulia

Julkaistu 15.12.2015 11.10

Tampereen Logistiikka -lehden viimeinen numero kokoaa Tampereen Logistiikka Liikelaitoksen tarinan ja katsoo kohti uutta vuotta ja Tuomi Logistiikka Oy:n toiminnan käynnistymistä.

Kuinka Tampereen Logistiikan toiminta sai alkunsa ja mitkä olivat tavoitteet liikelaitosta perustettaessa? Tarinan taustoittaa Asko Koskinen, joka toimi Tampereen kaupungin liiketoiminta- ja rahoitusjohtajana liikelaitoksen perustamisen aikaan vuonna 2007.

Kuluneen kahdeksan vuoden aikana logistiikkalaiset ovat yhdessä asiakkaiden kanssa saaneet todella paljon aikaan. Tampereen kaupungin yhteishankintojen määrä on moninkertaistunut ja kilpailuttaminen on muuttunut sähköiseksi. Kaupungin varastolle tehtävien ostosmatkojen tilalle on saatu sähköinen ostoskanava OSTARI, kuljetukset toimivat tehokkaasti ja asiakkaiden arjen helpottajaksi on syntynyt hyllytyspalvelu KÄTSY. Syntyi myös henkilöliikenneyksikkö ja koko kaupungin kattava PALI-palveluliikenteen verkosto.

Vuoden vaihtuessa käynnistyy Tuomi Logistiikka Oy:n toiminta, joka kokoaa saman katon alle niin Tampereen Logistiikan kuin Pirkanmaan sairaanhoitopiirinkin hankintojen ja logistiikan asiantuntijat.

Kiitos kaikille Tampereen Logistiikka -lehden lukijoille. Hyvää joulun aikaa ja onnea tulevalle vuodelle 2016.


Teksti Elina Tiainen