Siirry sisältöön

Ehdota vuoden 2015 kulttuuritekoa

Julkaistu 9.12.2015 11.06

Tampereen kaupunki myöntää vuosittain Tampereen kulttuuriteko -palkinnon. Palkinnon avulla halutaan kiittää tahoa, joka on rikastuttanut ja monipuolistanut tamperelaista kulttuurielämää olemassaolollaan tai toiminnallaan. Kulttuuriteko voi olla esimerkiksi tuote, palvelu, taideteos, tapahtuma, esitys, organisaatio, yhdistys, henkilö tai jotain ihan muuta.

Kuka tahansa voi perustellusti ehdottaa mielestään palkitsemisen arvoista kulttuuritekoa. Jokainen hyvin perusteltu ehdotus huomioidaan, mutta ehdottajien määrä ei ratkaise palkinnosta päätettäessä. Tampereen kulttuuriteko päätetään sivistys- ja elämänlaatupalvelujen lautakunnan kokouksessa 21.1.2016 ja julkistetaan 13.2.2016 Kulttuuritori-tapahtuman yhteydessä.

Ehdotukset voi tehdä joko internetissä valmistelufoorumi Valmassa tai toimittamalla kirjallinen ehdotus Tampereen kaupungin virastotalon aulan virastomestareille osoitteeseen Aleksis Kiven katu 14-16 C. Valman nettiosoite on valma.tampere.fi. Ehdotusten on oltava perillä viimeistään 10.1.2016. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan kaksi vapaalippua Tampere Filharmonian konserttiin.

Vuosina 2007 - 2014 palkintoja on myönnetty seuraaville: Päivä Tampereella 1918 -produktion työryhmä: Vihan päivät 1918 -draama, Tuliteatteri Flamma: Narrien uni -esitys, ohjaaja Marika Vapaavuori: Euroopan Nuorten Olympiafestivaalin avajais- ja päätösohjelma, Maailmantango-festivaali, Teatteri Siperia ja toimittaja Matti Wacklin, Kehitysvammaisteatteri La Strada, Hukkatila ry:n Kesäsiirtola –toiminta, Annikin runofestivaali sekä Maria Mattila ja Keltainen talo.


Lisätietoja

Projektipäällikkö
Outi Lehtinen
puhelin 050 538 2267
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki