Siirry sisältöön

Pispan palvelukeskus aukeaa uudistettuna 7. joulukuuta

Julkaistu 2.12.2015 13.11

Tampereella Pispan palvelukeskuksen remontti on valmistunut. Uusittuihin tiloihin pääsee tutustumaan ensimmäisen kerran maanantaina 7. joulukuuta 2015, jolloin palvelukeskus ja sen ravintola avaavat ovensa.

Valokuva: Pispan palvelukeskus
Pispan palvelukeskus sijaitsee Hyhkyssä osoitteessa Simolankatu 4.

Hyhkyssä osoitteessa Simolankatu 4 sijaitseva Pispan palvelukeskus on alueen toiminnallinen keskus, joka tarjoaa tukea ja osallistumismahdollisuuksia lähiseudun asukkaille. Siellä voi aterioida, kuntoilla niin sisällä kuin ulkonakin kuntosalilaitteilla sekä osallistua monenlaiseen ryhmätoimintaan. Tammikuussa aukeavissa uusituissa kädentaitotiloissa puolestaan pystyy ohjatusti tekemään puu-, käsi- ja savitöitä sekä maalaamaan posliinia.

Palvelukeskuksen palveluvastaavalta voi kuka tahansa tulla kysymään neuvoja ikäihmisiä koskevissa asioissa. Apua saa esimerkiksi apua lomakkeiden täyttämiseen tai uudessa elämän tilanteessa pärjäämiseen. Palveluvastaava on tavattavissa joulukuussa joka päivä tai erikseen sovittuna aikana.

Palvelukeskus on auki arkisin klo 8–16. Ravintola on avoinna ma–pe klo 9–15, lounasta on tarjolla klo 11.00–13.30. Ravintolassa on myynnissä lounaan lisäksi kahvila- ja kanttiinituotteita.

Palvelukeskukseen pääsee joukkoliikenteen bussilla numero 26 sekä palveluliikenteen PALI-busseilla 8, 9 ja 13.

...
Tiedotetta korjattu 10.12.2015: Muutettu palvelukeskuksen aukioloaika.


Lisätietoja

Palveluvastaava
Terhi Koskinen
puhelin 040 806 4015
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala

Kuvat Marika Haapala