Siirry sisältöön

Kaupin urheilupuistossa hiihdetään kilpaa tulevana viikonloppuna

Julkaistu 11.3.2015 14.31

Kunto-Pirkat järjestää vapaan tyylin SM-hiihtokilpailut Kaupin urheilupuistossa 14. - 15.3. Kilpailujen aikana ladut ovat varattuina ainoastaan kilpahiihtäjille klo 8.00 - 17.00 molempina kilpailupäivänä.

Aurinkoiset kevätpäivät ovat sulattaneet jo ennestäänkin vähäiset lumet Tampereen alueen luonnonlumiladuilta, joten latujen kunnossapito on tältä keväältä lopetettu lukuun ottamatta Kaupin tykkilumilatuja. Kilpailuun varatut ladut vapautuvat muun yleisön käyttöön lauantai- ja sunnuntai-iltoina klo 17 jälkeen.

Myös Koulukadun tekojäärata on suljettu tulevana viikonloppuna hyväntekeväisyystapahtuma Reiskahöntsyn MM-kisojen vuoksi. Leikkimielinen tapahtuma kerää tekojäälle pelaajia Reinot tai Ainot jaloissaan, itse pelaaminen tapahtuu jääkiekkomailalla ja pehmeällä pallolla. Tapahtuman järjestää FC Pispalan Tohvelisankarit.

Koulukadun yleisöluisteluvuoroja jatketaan vielä ensi viikolla, mikäli ilmat ovat suotuisat. Tekojääradan ylläpito päättyy viimeistään kentän talvikauden päättyessä, 22.3.


Teksti Satu Arvonen