Siirry sisältöön

Ilmoittaudu mukaan elokuun Puistofiestaan

Julkaistu 23.5.2014 15.05

Hämeenpuiston Puistofiesta järjestetään sunnuntaina 10. elokuuta kello 11.00–16.00. Puistofiesta on kävijämäärältään Tampereen suosituimpia kaupunkitapahtumia ja järjestetään tänä vuonna jo viidettä kertaa.

Tapahtumassa Hämeenpuisto otetaan kaupunkilaisten haltuun. Puisto täyttyy erilaisilla Tampereen kaupungin, yritysten ja yhdistysten toimintapisteillä. Ideana on tuottaa kaupunkilaisille uusia toiminnallisia kokemuksia ja elämyksiä.

Kaikki tamperelaiset yritykset ja yhdistykset kutsutaan mukaan toteuttamaan tätä koko perheen puistotapahtumaa. Mukaan lähtevillä on mahdollisuus esitellä omaa toimintaansa. Tärkeätä on, että toimintapiste ei ole myyntipiste vaan osallistumiseen aktivoiva.

Tapahtumaan mukaantulo on helppoa ja maksutonta. Mukaan ilmoittautuville toimijoille varataan puistosta oma paikka. Tampereen kaupungin tapahtumatoimisto hoitaa tapahtuman mainonnan ja markkinoinnin.

Toimijaksi voi ilmoittautua Hämeenpuiston Ystävien nettisivuilla: www.hameenpuistonystavat.fi. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 25.7.2014 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää.


Teksti Aila Rajamäki