Siirry sisältöön

Huippuluento kaupunkiliikenteestä Tampereella

Julkaistu 31.10.2013 13.43

Marraskuun alussa Tampereella vierailee hollantilainen liikennesuunnittelija ja pyöräilyasiantuntija Herbert Tiemens. Hän on työskennellyt erityisesti Utrechtin alueella ja ollut luomassa Houtenin kaupungista yhtä maailman parhaista pyöräilykaupungeista.

Tiemens pitää avoimen yleisöluennon keskiviikkona 6.11.2013 kello 14-16 Pantin auditoriossa (Puutarhakatu 11, Tampere). Luennolla Tiemens kertoo ”pyöräilyparatiisi” Houtenista, pyöräilyn pikateistä, pyöräilyn merkityksestä kaupungeille ja niiden taloudelle, pyöräilyn ja julkisen liikenteen yhdistämisestä sekä pyöräpysäköinnistä.

Luento on suunnattu erityisesti liikenne- ja kaupunkisuunnittelijoille, arkkitehdeille ja päättäjille, mutta se on avoin muille sujuvasta kaupunkiliikenteestä kiinnostuneille. Luennon kieli on englanti, ja sen loppuosaan on varattu runsaasti aikaa keskustelulle sekä kysymyksille. Tilaisuuden järjestävät Tampereen teknillisen yliopiston liikenteentutkimuslaitos Verne, Tampereen kaupunki ja Tampereen polkupyöräilijät ry.

Teksti Tarja Nikupaavo-Oksanen