Siirry sisältöön

Muumipeikko ja Niiskuneiti Sorsapuistossa

Julkaistu 23.6.2020 15.47

Aika: 30.6.2020 – 5.7.2020
Paikka: Sorsapuisto

Tapahtumalaji: Kuvataide, Näyttelyt
Järjestäjä: Muumimuseo

Muumipeikko ja Niiskuneiti tulevat tervehtimään ystäviään Sorsapuistoon klo 11 ja klo 13 päivittäin tiistaista 30.6. sunnuntaihin 5.7. Muumimuseossa voi tutustua tarkemmin muumien seikkailuihin Tove Janssonin alkuperäisten muumikuvitusten kautta. Museo on avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 10-17. Tampere-talossa avautuu 30.6. myös Stars on Stage by Ralph Larmann -valokuvanäyttely.

 

Muumipeikon ja Niiskuneidin voi nähdä tänäkin kesänä, vaikka Muumimuseon Puutarhajuhlaa ei järjestetäkään. Kaikenkokoisten muumifanien suosikit ovat Sorsapuistossa lähellä ravintola Tuhtoa vajaan puolen tunnin ajan kerrallaan. Helteen tai huonon sään sattuessa he siirtyvät sisälle Tampere-talon aulaan.

Samalla viikolla Sorsapuistossa kiertävät myös Muumimuseon Hattivatti-taidekärryt ohjaajien kera päivittäin klo 10-14 (säävaraus). Voit napata mukaan askarteluvinkkejä kotiin, tai kysellä muumeista. Jos haluat ottaa kuvan itsestäsi lähempänä muumihahmoja, saat kärryistä vuoronumeron kuvausta varten. Vuoronumeroita aletaan jakaa aina 20 min ennen tapahtuman alkua. Kaikki kuitenkin näkevät muumit!

Muumeja tavataan varmasti iloisissa tunnelmissa, mutta muistetaan kuitenkin turvallisuus. Pidetään siis turvavälejä, myös muumeihin!

Muumimuseo on kesän ajan avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 10-17. Tampere-talossa avautuu tiistaina 30.6. myös Stars on Stage by Ralph Larmann -kesänäyttely. Esillä on supertähtien ja bändien virallisena kiertuevalokuvaajana tunnetuksi tulleen valokuvaaja Ralph Larmannin valokuvia. Larmannin tallentamat Stars on Stage -hetket hehkuvat tarkkoina ja kirkkaina: kuvissa ollaan niin lähellä suurtapahtuman tunnelmaa kuin se on mahdollista. Megastarojen keikkailmeet ja kiertueiden massiivisuus välittyvät kuvista elävästi.

Muumimuseoon ja Tampere-talon näyttelyyn saa yhteislipun 20 €. Muumimuseossa ja Tampere-talossa voi viettää kivan päivän koko perheen voimin!

Muumimuseon sivuille