a a

Tampere Filharmonian puistokonsertti

Julkaistu 5.4.2018 13.57

Aika: 10.8.2018 16.30 – 21.00
Paikka: Sorsapuisto

Tapahtumalaji: Musiikki ja konsertit
Pääsymaksu: Vapaa pääsy
Järjestäjä: Tampere Filharmonia

Tampere Filharmonia soittaa pitkään odotetun puistokonsertin ylikapellimestarinsa Santtu-Matias Rouvalin johdolla perjantaina 10.8. klo 19. Orkesterin kanssa lavalle nousevat tamperelaiset musikaalitähdet Petra Karjalainen ja Saska Pulkkinen. Ohjelmassa on muun muassa Tšaikovskin Romeo ja Julia -alkusoittofantasia, Musorgskin Yö autiolla vuorella sekä kappaleita Bernsteinin musikaalista West Side Story. Tapahtuman lämmittelybändit S-Wings by DJ Juissi ja The Dumb Stuff Band feat. Pete Parkkonen aloittavat jo klo 16.30.

 

Tampere Filharmonia
Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari
Petra Karjalainen & Saska Pulkkinen, laulusolistit
Ohjelmassa mm. Tšaikovskin Romeo ja Julia -alkusoittofantasia, Musorgskin Yö autiolla vuorella sekä kappaleita Bernsteinin musikaalista West Side Story.
VAPAA PÄÄSY

Ohjelmalla kunnioitetaan tamperelaista teatteriperinnettä: "Tamperehan on teatterikaupunki, niin me orkesterin kanssa halutaan ottaa sellasta näkökulmaa tähän puistokonserttiin. Ja nyt on vielä Tampereen Teatterikesän 50-vuotisjuhla ja Bernsteinin 100-vuotisjuhla, siksikin tällainen ohjelma", kertoo Rouvali.

Tampere Filharmonia lämppärinä soittaa orkesterin muusikoiden ja heidän ystäviensä yhtye, puistossa jo pariin otteeseen tavattu The Dumb Stuff Band, joka täyttää elokuisen iltapäivän funk- ja soul-klassikoilla. Tällä kertaa yhtyeen solisteina laulavat Leni Välimäki ja Juha Junttu.

"On hauskaa avata kausi puistossa, siellä on tähän asti ollut joka kerta tosi hyvä meininki, puisto on ollut täynnä jengiä ja se on ollu tosi hauskaa! Pitää vaan toivoa, että aurinko paistaa", Rouvali kommentoi.

Konsertin toteuttavat yhteistyössä Tampere Filharmonia ja Tampere-talo.
Yhtenä konsertin päärahoittajista toimii Tampereen Sähkölaitos.


Jaa: