Siirry sisältöön

Supervoimaa -taidepaja lapsille

Julkaistu 28.12.2021 13.20

Aika: 14.2.2022 9.30 – 10.15
Paikka: Koivistonkylän kirjasto

Tapahtumalaji: Lapset, Teatteri, Terveys ja hyvinvointi, Työpajat
Järjestäjä: Tampereen kaupunginkirjasto ja Kaupunkikulttuuriyksikkö

Näyttelijä Veera Degerholmin mukaansatempaava taidepaja lapsille Koivistonkylän kirjastossa

 

Taidepajassa luodaan katse omaan sisimpään ja omiin supervoimiin. Työtapoina toimivat tilasta ja osallistujista riippuen keskustelu, fyysinen mielikuvitusmatka musiikin tahtiin tai mielikuvitusmatka paikallaan istuen. Lopuksi osallistuja piirtää oman supervoimansa- antaa sille hahmon. Supervoiman voi halutessaan ankkuroida myös kehoon, esimerkiksi korvannipukkaan, jota koskettamalla supervoiman saa käyttöönsä tarvittaessa, vaikka rohkeuden sanoa oma mielipiteensä porukassa!

Taidepajan kesto on noin 45 minuuttia, ja ikäsuositus on 3-10 -vuotiaille.

Taidepaja on osa Lasten Pirkkaset -lastenkulttuurifestivaalia, joka tapahtuu helmikuussa ympäri Pirkanmaata.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, tervetuloa! Ryhmiä pyydetään ilmoittamaan tulostaan etukäteen kirjastoon.Otathan huomioon kirjaston tapahtumien koronaohjeistukset:

Tapahtumien osallistujamääriä saatetaan joutua rajoittamaan koronatilanteesta johtuen. Tästä syystä joihinkin tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen. Mikäli osallistujamääriä joudutaan rajoittamaan, niistä ilmoitetaan tapahtumien verkkosivuilla sekä kirjaston sähköisillä kanavilla. Muutokset tapahtumiin ovat siis mahdollisia.

Tapahtumissa on vahva maskisuositus, mikäli maskin käytölle ei ole terveydellisiä esteitä. Kasvomaskisuositus koskee ensisijaisesti 12 vuotta täyttäneitä.

Tartunnanjäljitystä helpottaa, jos tilaisuuden järjestäjällä on tiedot toimintaan osallistuneista henkilöistä. Tästä syystä keräämme tapahtuman osallistujien yhteystiedot joko ennakkoilmoittautumisten yhteydessä tai tapahtumassa paikan päällä. Mikäli tapahtumassa on ennakkoilmoittautuminen, siitä on mainittu erikseen. Yhteystietoja kerätään siten, että seurueesta vähintään yksi jättää tapahtuman järjestäjälle nimensä ja puhelinnumeronsa. Kerättyjä yhteystietoja käytetään ainoastaan ja vain tarvittaessa tartuntaketjujen jäljittämiseen. Yhteystietoja säilytetään maksimissaan 21 päivää tapahtumasta, minkä jälkeen tiedot hävitetään. Yhteystietojen tallentamisesta voi halutessaan myös kieltäytyä.

Kirjastojen tapahtumatoiminnassa otetaan huomioon etäisyydet, yleiset hygieniaohjeet ja kokoontumisrajat. Tilat järjestetään väljiksi niin, että niissä on mahdollista välttää tarpeettomia fyysisiä kontakteja. Kirjastoissa on tehostettu siivousta ja sisääntulojen yhteydestä löytyy käsidesipiste.

Kirjaston tapahtumiin ei saa tulla sairaana. Jääthän kotiin pienissäkin sairauden oireissa tai jos olet saanut ilmoituksen mahdollisesta altistumisesta koronavirukselle.

Huolehdi hyvästä hygieniasta eli pese kädet aina tullessa sekä lähtiessä. Muista käsienpesu myös aivastamisen ja yskimisen jälkeen.

Yski ja aivasta hihaan tai kertakäyttöliinaan.

Pidä riittävä turvaväli muihin kuin oman seurueesi jäseniin. Jos jonoja tai ruuhkaa syntyy, pidä huolta turvaväleistä.