Siirry sisältöön

Hiirulainen ja Suuri seikkailu -teatteriesitys

Julkaistu 13.12.2021 13.28

Aika: 19.2.2022 13.00 – 13.35
Paikka: Pääkirjasto Metso, Lehmus-sali

Tapahtumalaji: Lapset, Teatteri
Järjestäjä: Tampereen kirjasto ja Kaupunkikulttuuriyksikkö

Teatteri Mukamas tuo esityksensä Hiirulainen ja Suuri seikkailu vierailulle Pääkirjasto Metsoon. Koko perheen riemukas esitys yhdistelee sirkusta, tanssia ja nukketeatteria.

Kaksi näyttelijää kurkistavat tyhjän kehykset välistä. Toisella on sylissään hiirinukke.
 

Hiirulainen on ystäviensä kanssa retkellä. Yhtäkkiä kumi puhkeaa pyörästä ja matkanteko vallan pysähtyy. Tästä alkaa Hiirulaisen Suuri seikkailu. Miten ystävykset ratkaisevat pulman? Onnistuvatko he paikkaamaan renkaan? Ja mitä sillä välin tapahtuu?

Koko perheen riemukas esitys yhdistelee sirkusta, tanssia ja nukketeatteria. Hiirulainen ja Suuri seikkailu on osa Teatteri Mukamaksen suosittua sarjaa Hiirulaisen tarinoista.

Esityksen kesto on noin 35 minuuttia ja esityksiin on vapaa pääsy.

Ryhmiä pyydetään ilmoittautumaan etukäteen Pääkirjasto Metson lastenosastolle: [email protected] / 040 653 1988

Muut esitykset kirjastoissa:
Koilliskeskus la 26.3.2022 klo 13


Hiirulainen ja Suuri seikkailu -esityksen työryhmä

Käsikirjoitus ja ohjaus: Katarina Stycz
Koreografiat: Ringa Aflatuni
Hiirulainen-nukke: Emma Hanikka
Musiikki: Edward Stycz
Näyttelijät: Juuli Hyttinen ja Raisa Kekarainen
Valokuva: Patrick Stycz


Otathan huomioon kirjaston tapahtumien koronaohjeistukset:

Tapahtumien osallistujamääriä saatetaan joutua rajoittamaan koronatilanteesta johtuen. Tästä syystä joihinkin tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen. Mikäli osallistujamääriä joudutaan rajoittamaan, niistä ilmoitetaan tapahtumien verkkosivuilla sekä kirjaston sähköisillä kanavilla. Muutokset tapahtumiin ovat siis mahdollisia.

Tapahtumissa on vahva maskisuositus, mikäli maskin käytölle ei ole terveydellisiä esteitä. Kasvomaskisuositus koskee ensisijaisesti 12 vuotta täyttäneitä.

Tartunnanjäljitystä helpottaa, jos tilaisuuden järjestäjällä on tiedot toimintaan osallistuneista henkilöistä. Tästä syystä keräämme tapahtuman osallistujien yhteystiedot joko ennakkoilmoittautumisten yhteydessä tai tapahtumassa paikan päällä. Mikäli tapahtumassa on ennakkoilmoittautuminen, siitä on mainittu erikseen. Yhteystietoja kerätään siten, että seurueesta vähintään yksi jättää tapahtuman järjestäjälle nimensä ja puhelinnumeronsa. Kerättyjä yhteystietoja käytetään ainoastaan ja vain tarvittaessa tartuntaketjujen jäljittämiseen. Yhteystietoja säilytetään maksimissaan 21 päivää tapahtumasta, minkä jälkeen tiedot hävitetään. Yhteystietojen tallentamisesta voi halutessaan myös kieltäytyä.

Kirjastojen tapahtumatoiminnassa otetaan huomioon etäisyydet, yleiset hygieniaohjeet ja kokoontumisrajat. Tilat järjestetään väljiksi niin, että niissä on mahdollista välttää tarpeettomia fyysisiä kontakteja. Kirjastoissa on tehostettu siivousta ja sisääntulojen yhteydestä löytyy käsidesipiste.

Kirjaston tapahtumiin ei saa tulla sairaana. Jääthän kotiin pienissäkin sairauden oireissa tai jos olet saanut ilmoituksen mahdollisesta altistumisesta koronavirukselle.

Huolehdi hyvästä hygieniasta eli pese kädet aina tullessa sekä lähtiessä. Muista käsienpesu myös aivastamisen ja yskimisen jälkeen.

Yski ja aivasta hihaan tai kertakäyttöliinaan.

Pidä riittävä turvaväli muihin kuin oman seurueesi jäseniin. Jos jonoja tai ruuhkaa syntyy, pidä huolta turvaväleistä.

Hygienia ja turvavälisäännöt ja -ohjeet koskevat myös kirjastojen ulkoalueilla järjestettäviä tapahtumia.